Büyük Torbalı

­Jan­dar­ma es­ra­ra ­ge­çit ver­mi­yor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Jan­dar­ma es­ra­ra ­ge­çit ver­mi­yor
1.122 Görüntüleme
14 Mart 2013 - 7:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geç­ti­gi­miz haf­ta dü­zen­le­di­gi ope­ras­yon­la 125 ki­lo es­rar ele ge­çi­ren Tor­ba­li Il­çe Jan­dar­ma Ko­mu­tan­li­gi, dün yap­ti­gi ne­fes ke­sen ope­ras­yon­la da Di­yar­ba­kir’­dan ge­len 140 ki­lo es­ra­ri pi­ya­sa­ya sü­rül­me­den ya­ka­la­di.

­IL Jan­dar­ma Ko­mu­tan­li­gi ve Tor­ba­li Il­çe Jan­dar­ma Ko­mu­tan­li­gi, dün sa­at 11.00’­de Tor­ba­li­Ke­mal­pa­sa dub­le yo­lu üze­ri Dag­ki­zil­ca Kav­sa­gi’n­da es­rar ope­ras­yo­nu dü­zen­le­di. Di­yar­ba­kir’­dan Tor­ba­li’­ya es­rar ge­ti­ri­le­ce­gi ih­ba­ri­ni alan ekip­ler, sa­bah sa­at­le­rin­de be­lir­le­nen böl­ge­de ko­nus­lan­di. Pla­ka­si be­lir­le­nen tir, Iz­mir­’e gi­ris yap­tik­tan son­ra, is­tih­ba­rat ekip­le­ri ta­ra­fin­dan ta­ki­be bas­la­di. Es­rar yük­lü tir, jan­dar­ma­nin pu­su­ya yat­ti­gi böl­ge­ye yak­las­ti­gin­da ope­ras­yon bas­la­di. Ekip­ler ta­ra­fin­dan dur­du­ru­lan ti­rin sü­rü­cü­sü Sab­ri Sert, araç­tan in­di­ril­di. Nar­ko­tik kö­pek­le­ri ta­ra­fin­dan ya­pi­lan ara­ma­da ise çe­sit­li yer­ler­de sak­lan­mis tam 140 ki­log­ram es­rar ele ge­çi­ril­di.

2 HAF­TA­DA 265 KI­LO ES­RAR ELE GE­ÇI­RIL­DI
­SON ay­lar­da es­rar mad­de­si­ne yö­ne­lik ope­ras­yon­la­ri­ni sik­las­ti­ran Tor­ba­li Il­çe Jan­dar­ma Ko­mu­tan­li­gi, dün önem­li bir ope­ras­yo­na da­ha im­za at­ti. Geç­ti­gi­miz haf­ta ger­çek­les­ti­ri­len ope­ras­yon son­ra­sin­da 125 ki­lo es­rar ele ge­çi­ril­mis­ti. Bu ope­ras­yon­la önem­li bir ba­sa­ri­ya im­za atan jan­dar­ma ekip­le­ri, dün de bü­yük bir ope­ras­yon da­ha dü­zen­le­di. Ali­nan bir ih­bar­la Di­yar­ba­kir’­dan Tor­ba­li’­ya yük­lü mik­tar­da es­rar ge­le­ce­gi ög­re­nil­di. Es­ra­rin, 34 BU 9933 pla­ka­li tir­la ge­le­ce­gi tes­pit edil­di. Bas­la­ti­lan ta­kip son­ra­sin­da Sab­ri Sert ida­re­sin­de­ki tir, Dag­ki­zil­ca Kav­sa­gi’n­da dur­du­rul­du. Egit­men­ler ta­ra­fin­dan nar­ko­tik kö­pek­le­ri Çi­lek ve Va­na ile tir di­dik di­dik aran­di. Ti­rin so­för kol­tu­gu­nun ar­ka­sin­da ve es­ya de­po­sun­da zu­la­lan­mis tam 140 ki­lo es­rar ele ge­çi­ril­di.

­PI­YA­SA DE­GE­RI 560 BIN LI­RA
­BIR ay­lik is­tih­ba­rat ça­lis­ma­si­nin ar­din­dan ele ge­çi­ri­len es­rar­lar, Tor­ba­li Il­çe Jan­dar­ma Ko­mu­tan­li­gi’­na ge­ti­ril­di. Tir so­fö­rü de gö­zal­ti­na alin­di. Pi­ya­sa­ya sür­mek için ge­ti­ri­len es­rar­lar, Iz­mir Kri­mi­nal Po­lis In­ce­le­me La­bo­ra­tu­va­ri Mü­dür­lü­gü’­ne gön­de­ri­le­cek. Bu­ra­da ya­pi­la­cak olan in­ce­le­me son­ra­sin­da ele ge­çi­ri­len 140 ki­log­ram es­rar im­ha edi­le­cek. Öte yan­dan gö­zal­ti­na ali­nan sah­sin ifa­de­sin­de es­ra­ri sat­mak için Di­yar­ba­kir’­dan ge­tirt­ti­gi­ni söy­le­di­gi ög­re­nil­di. Sa­his, bu­gün sa­bah sa­at­le­rin­de Tor­ba­li Ad­li­ye­si’­ne sevk edi­le­cek. Film­le­ri arat­ma­ya­cak se­kil­de ger­çek­les­ti­ri­len ope­ras­yon­la ele ge­çi­ri­len es­ra­rin pi­ya­sa de­ge­ri­nin ise 560 bin li­ra ol­du­gu ög­re­nil­di.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web