Büyük Torbalı

1400 ögrenci mont ile ders isliyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1400 ögrenci mont ile ders isliyor
222 Görüntüleme
01 Aralık 2011 - 21:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kiz Meslek Lisesi’nde dogalgaz baglanamadigi için ögretmenler ve ögrenciler, buz gibi siniflarda ders yapmak zorunda kaliyor. Sendikalar isyan etti.

KIZ Meslek Lisesi, yillarca eski tütün deposunda egitim verdikten sonra, 20112012 egitimögretim yilinin basinda yeni binasina tasindi. Ama okulun çilesi yine son bulmadi. Dogalgaz baglanamadigi için ögretmenler ve ögrenciler, buz gibi siniflarda ders yapmak zorunda kaliyorlar. Okulda bulunan 70 ögretmen ve 1400 ögrenci, siniflarda atki ve paltolarini çikartamiyor. Soguktan olumsuz etkilenen ögretmen ve ögrenciler sik sik hasta oluyorlar. Egitim Sen Torbali Temsilciligi bir açiklama yaparak, yetkilileri göreve çagirdi. Sorunun en kisa zamanda çözüme kavusmasi gerektigini belirten Egitim Sen Torbali Temsilcisi Nuri Önder: “Sorun kimden ve neden kaynaklaniyorsa kaynaklansin Torbali’daki ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Kaymakamlik aylardir bu okulda yasanan isinma sorununu acilen görmek ve çözmek zorundadirlar”

EGITIM SEN TEPKI GÖSTERDI

EGITIM Sen Torbali Temsilciligi’nin konu ile yaptigi açiklama söyle: “Yillarca tütün deposundan bozma bir binada, bir sürü yetersizligin içinde egitim ögretim faaliyetlerini yürütmek zorunda kalan Kiz Meslek ve Teknik Lisesi, simdi de alelacele tasinmak zorunda kaldigi yeni okul binasinda sogukla bogusuyor. Okulun henüz eksikliklerinin tamamlanmamasindan ötürü, Izmirgaz okulun dogalgazini açmiyor. Bu soguk günlerde okulun hala kalorifer sisteminin devreye girmemis olmasi egitim ögretim faaliyetlerinin gerçeklesmesini engelliyor. Yeni binanin soguklugu içinde, ögretmenler derslere kat kat giyinerek giriyorlar. Adeta Kiz Teknik ve Meslek Lisesine yeni okulu size verdik daha ne istiyorsunuz denmektedir.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web