Büyük Torbalı

27 yillik saltanat yikilacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
27 yillik saltanat yikilacak
262 Görüntüleme
24 Aralık 2014 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ziraat Odasi Baskan Adayi Yilmaz Girgin’in basi çektigi Degisim Grup’a delegelerin destegi çig gibi büyüyor. Subasi’nda 25 yillik delegeyi deviren Ismail Duran, 27 yillik saltanatin Subat’ta yikilacagini söyledi.

ZIRAAT Odasi seçimlerine Degisim Grup adi altinda giren Yilmaz Girgin’e delegelerden destek çig gibi büyüyor. Önceki gün Saglik Mahallesi delegesi Mehmet Bulut ve Dagkizilca Mahallesi’nin 15 yillik delegesi Mehmet Güven’den gelen destegin ardindan dün de Göllüce Mahallesi delegesi Nazmi Ersöz ile Subasi 19 Mayis Mahallesi delegesi Ismail Duran, Yilmaz Girgin’in arkasinda olduklari mesajini verdi. Subasi da 25 yillik delege olan Latif Durmus Dirik’i devirerek önemli bir basari elde eden Ismail Duran: “Ziraat Odasi’nda artik saltanatin yikilmasi gerekiyor. Çiftçi degisim istiyor ve bu degisim Subat ayinda gerçeklesecek” dedi.

 ‘DEGISIM ISTIYORUZ’

Subat ayinda yapilacak olan Ziraat Odasi seçimlerine kisa bir süre kalirken, tansiyon giderek yükseliyor. Çaybasi Mahallesi’nde Ömer Sentürk’ü devirerek delege seçilen Yilmaz Girgin, geçtigimiz günlerde Ziraat Odasi Baskanligi için adayligini açikladi. Degisim Grubu altinda seçime girecek olan Girgin ve ekibine destek çig gibi büyüyor. Göllüce Mahallesi’nde çiftçilik yapan 41 yasindaki Nazmi Ersöz, tek basina girdigi seçimde delege seçildi. Ilk defa delege seçilen Ersöz, “Dile kolay tam 27 yillik bir oda yönetimi var. Artik bu yönetimin degismesi lazim. Odamiza yeni bir yönetim ve yeni bir anlayisin hakim olmasi sart. Ben daha çocukken Ziraat Odasi’na baskan olan isimler, halen ayni koltukta oturuyor. Torbali, Türkiye’nin en önemli tarim kentlerinin basinda geliyor ancak odamizin ilçe tarimini gelistirmek adina attigi hiçbir adim yok. Degisim istiyoruz ve bu degisim Subat ayinda gerçeklesecek” diye konustu.

ODAYA ÇAG ATLATACAK

Subasi 19 Mayis Mahallesi’nden delege seçilen 44 yasindaki Ismail Duran, seçimlerde 25 yillik delege olan Latif Durmus Dirik’i devirme basarisi gösterdi. Ismi, Ziraat Odasi baskan adayligi içinde geçen Duran, dün yaptigi açiklamada desteginin ve oyunun Baskan Adayi Yilmaz Girgin’e oldugunu söyledi. Yillardir süregelen yönetimin degismesinin gerekliligine deginen Ismail Duran: “16 bin üyesi olan Ziraat Odasi, aslinda Torbali’nin en büyük odasi. Ancak bu gücünü yillardir hiç kullanmamis. Odamiz, gerek geliri gerekse de üye sayisi açisindan oldukça önemli bir potansiyele sahip. Degisim Grup’un yönetime gelmesiyle Ziraat Odasi’nin çag atlayacagina inaniyorum. Çiftçinin de düsüncesi degisimden yana. Baskan adayimiz Yilmaz Girgin, çok iyi bir kadro olusturmus ve gümbür gümbür geliyorlar. Seçimler simdiden Torbali’ya ve çiftçilerimize hayirli olsun” dedi. Ziraat Odasi Baskan Adayi Yilmaz Girgin ve Meclis Baskan Adayi Mesut Atli, delegelerin ve çiftçilerin gösterdigi ilgiden bir hayli mutlu olduklarini belirtip, seçimden zaferle ayrilacaklarini söyledi.

GÖKHAN YALKALK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web