Çalinan arabasini taniyamadi
Çalinan arabasina aylar sonra kavusan emekli gazeteci Turgay Özel’in sevinci kursaginda kaldi. Arabayi çalan hirsizlar, araçtan geriye sadece iskeletini birakti. Özel ise bu durum karsisinda ne yapacagini sasirmis durumda EMEKLI Gazeteci Turgay Özel, çalinan arabasina aylar sonra kavustu. 30 Aralik tarihinde çalinan araç, önceki gün Aydin’in Söke ilçesinde bulundu. Ama emekli gazeteci, aracinin bulunmasina sevinsin [&hellip]
Çalinan arabasina aylar sonra kavusan emekli gazeteci Turgay Özel’in sevinci kursaginda kaldi. Arabayi çalan hirsizlar, araçtan geriye sadece iskeletini birakti. Özel ise bu durum karsisinda ne yapacagini sasirmis durumda
EMEKLI Gazeteci Turgay Özel, çalinan arabasina aylar sonra kavustu. 30 Aralik tarihinde çalinan araç, önceki gün Aydin’in Söke ilçesinde bulundu. Ama emekli gazeteci, aracinin bulunmasina sevinsin mi üzülsün mü sasirip kaldi. Çünkü bulunan aracin tavan dösemeleri dahil herseyi sökülerek alinmis. Farlarindan dösemelerine, camlarindan aynalarina kadar herseyi çalinan aracin geriye sadece iskeleti kalmis durumda. Aylar önce evinin önünden çalinan aracinin sadece iskeletinin geri gelmesine ne diyecegini sasiran Emekli Gazeteci Özel, denetimlerin sik olmasi gerektigini söyledi.
SADECE ISKELETINI BIRAKTILAR
ÖMRUNU polis muhabirligi yaparak geçiren Emekli Gazeteci Turgay Özel’in araci, 30 Aralik tarihinde evinin önünden çalindi. 2 yil önce aldigi 2001 model Dogan marka aracini çaldiran Özel, durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Torbali Mahallesi 5083 Numarali Sokak’ta ikamet eden 51 yasindaki Turgay Özel, aylar sonra çalinan aracina kavustu. Uzun süredir aranan araç, önceki gün Söke’de bulundu ve kendisine teslim edildi. Aracin aynalarina varincaya kadar söken hirsizlar, araçta ise yarayacak hiçbir sey birakmadi. Özel, aracinda 3 bin liraya yakin masraf oldugunu söyledi.
DENETIMLER SIKILASTIRILMALI
ARACININ bulunmasina sevinip sevinemeyecegi konusunda sasirdigini söyleyen Turgay Özel, “Arabam bulundu ama sadece iskeleti bulundu. Su an hiçbir ise yaramiyor. Adamlar fare gibi her yerini parçalamislar. Koltuk dösemeleri, tavan, ampuller, motorun yag çubugunu bile söküp almislar. Çok masrafi var. Ne diyecegimi bilemiyorum. Uzülsem mi sevinsem mi bilemedim” dedi. Güvenlik güçlerinin denetimleri daha sikilastirmasi gerektigini de söyleyen Özel, “Ben yillarca polis muhabirligi yaptim, islerinin ne denli zor oldugunun farkindayim ama denetimlerin Torbali’da daha çok sikilastirilmasi gerekir. Disimizden tirnagimizdan biriktirip aldigimiz bir araci hirsizlara kaptirmak insanin gücüne gidiyor. Benim gibi çok insan vardir magdur olan. Bunlarin önüne geçilmesi gerekir. Örnegin mahallede herhangi bir güvenlik kamerasi yok. Bu ihtiyaçlarin bir an önce giderilmesi gerekir” dedi.