­Çag­ri’­li Bur­sas­por, ­Fe­ner kar­si­sin­da

Tor­ba­li’­da ye­ti­sen, sim­di­ler­de Bur­sas­por for­ma­si gi­yen ve Ha­lil Gül­cü’­nün og­lu olan Çag­ri, U18 ya­ri fi­na­lin­de Fe­ner­bah­çe’y­le oy­na­na­cak maç­ta ilk 11’­de sa­ha­ya çi­ka­cak. Genç fut­bol­cu, bu yil­ki per­for­man­siy­la bü­yük ta­kim­la­rin ra­da­ri­na gir­di. ­TOR­BA­LI’­nin genç ye­te­ne­gi Çag­ri Gül­cü, geç­ti­gi­miz yil Bur­sas­por­’a trans­fer ol­mus­tu. 16 Mart 1995 do­gum­lu olan Çag­ri, or­ta sa­ha­da çift yön­lü ola­rak gö­rev ya­pi­yor. Hem [&hellip]

­Çag­ri’­li Bur­sas­por, ­Fe­ner kar­si­sin­da

Tor­ba­li’­da ye­ti­sen, sim­di­ler­de Bur­sas­por for­ma­si gi­yen ve Ha­lil Gül­cü’­nün og­lu olan Çag­ri, U18 ya­ri fi­na­lin­de Fe­ner­bah­çe’y­le oy­na­na­cak maç­ta ilk 11’­de sa­ha­ya çi­ka­cak. Genç fut­bol­cu, bu yil­ki per­for­man­siy­la bü­yük ta­kim­la­rin ra­da­ri­na gir­di.

­TOR­BA­LI’­nin genç ye­te­ne­gi Çag­ri Gül­cü, geç­ti­gi­miz yil Bur­sas­por­’a trans­fer ol­mus­tu. 16 Mart 1995 do­gum­lu olan Çag­ri, or­ta sa­ha­da çift yön­lü ola­rak gö­rev ya­pi­yor. Hem de­fan­sif hem ofan­sif özel­lik­le­re sa­hip. Trab­zons­por ve Ga­la­ta­sa­ray­’in da pe­sin­de kos­tu­gu genç yil­diz, ken­di­si­ni Bur­sas­por­lu ya­pan im­za­yi at­mis ve 2 yil­li­gi­na ye­sil be­yaz­li ta­ki­min for­ma­si­ni giy­me­yi ta­ah­hüt et­mis­ti. 18 ya­sin­da­ki Çag­ri, bu yil Bur­sas­por­’un U18 ta­ki­min­da for­ma giy­di. 30 maç­ta for­ma gi­yen Çag­ri Gül­cü, ol­duk­ça ba­sa­ri­li maç­lar çi­kar­di. At­ti­gi 5 gol­le ta­ki­mi­nin yük­se­len per­for­man­sin­da önem­li bir pay sa­hi­bi olan Çag­ri, Co­ca Co­la Elit Aka­de­mi 18 Yas Al­ti Fut­bol Li­gi’n­de se­zo­nun sam­pi­yo­nu­nu be­lir­le­ye­cek fi­nal­ler­de boy gös­te­re­cek. Çag­ri, Fe­ner­bah­çe ile oy­na­na­cak maç­ta sa­ha­ya Bur­sas­por for­ma­si gi­ye­rek çi­ka­cak.

­IS­TIK­RAR ABI­DE­SI
­FUT­BO­LA Tor­ba­li’­da Fe­ner­bah­çe Fut­bol Oku­lu’n­da bas­la­yan Çag­ri, ar­din­dan Boz­ka­ya Ye­sil­te­pes­por ta­ki­min­da for­ma giy­me­ye bas­la­di. Ora­dan Al­tay­’a geç­ti ve son du­ra­gi Bur­sas­por ol­du. Çag­ri, genç ya­si­na rag­men iki kez ta­lih­siz sa­kat­lik­lar ya­sa­di. Bir kez aya­gi ki­ri­lan genç fut­bol­cu­nun bir kez de iç yan bag­la­ri yir­til­di. Hat­ta aya­gi ki­ril­di­gi 2010 yi­lin­da bi­le Bur­sas­por­’un ta­ki­bin­de olan bir oyun­cuy­du Çag­ri. Aya­gi ki­ril­dik­tan son­ra Al­tay’­da onu ame­li­yat et­ti­re­cek bir tek yö­ne­ti­ci bi­le çik­maz­ken, Bur­sas­por 15.000 TL ve­re­rek te­da­vi­si­ni üst­len­mek is­te­di. An­cak da­ha son­ra dev­re­ye gi­ren Al­tay Ant­re­nö­rü, ken­di im­kan­la­riy­la Çag­ri’­yi ame­li­yat et­tir­di. Bu sa­kat­lik­lar onu yak­la­sik 89 ay fut­bol­dan uzak bi­rak­ti. Ka­ri­ye­rin­de 19 kez U15 Li­gi, 10 kez U16 Li­gi ve 19 kez U18 Li­gi ol­mak üze­re Aka­de­mi Lig­le­ri’n­de 48 ma­ça çi­kan Çag­ri, top­lam 7 gol kay­det­ti. Is­tik­rar­li bir alt ya­pi oyun­cu­su 3 se­zon­da mak­si­mum 7580 ma­ça çi­kar­ken, Çag­ri sa­kat­li­gi­na rag­men iyi bir maç sa­yi­si ya­ka­la­di.

­­YE­TIS­TI­GI TA­KI­MA KAR­SI OY­NA­YA­CAK

MIL­LI ta­kim ka­ri­ye­ri de olan Çag­ri; U15, U16 ve U17 mil­li ta­kim­la­rin­da for­ma gi­ye­rek mil­li ol­du. Geç­ti­gi­miz yil ken­di­ni Bur­sas­por­lu ya­pan im­za­yi atan Çag­ri Gül­cü, bu yil ser­gi­le­di­gi per­for­mans­la par­mak isir­ti­yor. Co­ca Co­la Elit Aka­de­mi 18 Yas Al­ti Fut­bol Li­gi’n­de mü­ca­de­le eden ve Bur­sas­por for­ma­si gi­yen Çag­ri, se­zon bo­yun­ca 30 maç­ta for­ma giy­di. Se­zo­nun sam­pi­yo­nu­nu be­lir­le­ye­cek fi­nal­ler, bu­gün Iz­mir’­de bas­la­ya­cak. Dört­lü fi­nal­le­rin ilk gü­nün­de sa­at 16.00’­da Be­sik­tas ile Trab­zons­por, sa­at 18.00’­de ise Bur­sas­por ile Fe­ner­bah­çe kar­si kar­si­ya ge­le­cek. Iz­mir Al­san­cak Stad­yu­mu’n­da oy­na­na­cak fi­nal­ler­de 31 Ma­yis Cu­ma gü­nü ilk gü­nün ga­lip­le­ri fi­nal, mag­lup­la­ri da üçün­cü­lük ma­çi­na çi­ka­cak.
Çag­ri Gül­cü, fi­nal­le­rin ilk gü­nün­de ye­tis­ti­gi ku­lüp olan Fe­ner­bah­çe’­nin U-18 ta­ki­mi­na kar­si for­ma gi­ye­cek. Bu se­zon bü­yük bir çi­kis ya­ka­la­yan Çag­ri’­nin ay­ni per­for­man­si­ni fi­nal maç­la­rin­da da ser­gi­le­me­si ha­lin­de, A ta­ki­mi­na ka­dar yük­sel­me­si bek­le­ni­yor.