­For­bes, se­zo­nu ta­mam­li­yor

­U13 ve U19 lig­le­rin­de mü­ca­de­le eden For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, haf­ta so­nu oy­na­nan kar­si­las­ma­lar­da bir ga­li­bi­yet ve bir be­ra­ber­lik al­di. Son karsilasma'da Il Özel Idare'yi konuk edecek. FOR­BES Tor­ba­li Genç­lik Spor U13 ve U19 ta­kim­la­ri, haf­ta so­nu oy­na­dik­la­ri maç­lar­la adin­dan söz et­tir­di. Geç­ti­gi­miz haf­ta so­nu oy­na­nan kar­si­las­ma­lar da bel­li ol­du. U19 Li­gi’n­de mü­ca­de­le eden For­bes [&hellip]

­For­bes, se­zo­nu ta­mam­li­yor

­U13 ve U19 lig­le­rin­de mü­ca­de­le eden For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, haf­ta so­nu oy­na­nan kar­si­las­ma­lar­da bir ga­li­bi­yet ve bir be­ra­ber­lik al­di. Son karsilasma’da Il Özel Idare’yi konuk edecek.

FOR­BES Tor­ba­li Genç­lik Spor U13 ve U19 ta­kim­la­ri, haf­ta so­nu oy­na­dik­la­ri maç­lar­la adin­dan söz et­tir­di. Geç­ti­gi­miz haf­ta so­nu oy­na­nan kar­si­las­ma­lar da bel­li ol­du. U19 Li­gi’n­de mü­ca­de­le eden For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, Sel­çuk Be­le­di­yes­por ile dep­las­man­da kar­si­las­ti. Ol­duk­ça zor­lu ge­çen kar­si­las­ma­da For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, ra­ki­bi­ni 31’­lik skor­la de­vir­me­yi ve ha­ne­si­ne 3 pu­an yaz­dir­ma­yi ba­sar­di. Ali­nan ga­li­bi­yet son­ra­sin­da bu haf­ta so­nu li­gin son ma­çi­na çi­ka­cak. Son kar­si­las­ma ise Tor­ba­li 7 Ey­lül Stad­yu­mu’n­da Il Özel Ida­re’­yi ko­nuk ede­cek. Li­gin son ma­çi­ni da ka­zan­mak için sa­ha­ya çi­ka­cak olan For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, ra­ki­bi­ne sans ta­ni­mak is­te­mi­yor.

U13 FOR­BES, 20 PU­AN ILE 2. OL­DU
­HAF­TA so­nu ya­pi­lan maç­lar son­ra­sin­da U13 For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, Sel­çuk Efes Spor ile Ti­re’­de kar­si­las­ti. U13 For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor­’un son ma­çi 11 so­na er­di. Oy­na­di­gi gü­zel fut­bol­la ken­din­den söz et­ti­ren For­bes, ge­çen haf­ta li­gin son ma­çi­na çi­ka­rak Li­der Sel­çuk Efes Spor ile kar­si­las­ti. Ra­ki­bi kar­si­sin­da ol­duk­ça iyi bir per­for­mans ser­gi­le­yen For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, li­gi 2. si­ra­da ta­mam­la­di. Ye­ni ku­ru­lan ta­kim, oy­na­di­gi fut­bol ile 20 pu­an top­la­di. Bü­yük bir ba­sa­ri­ya im­za at­tik­la­ri­ni söy­le­yen Ant­re­nör Hü­se­yin Me­riç, “Ye­ni ku­ru­lan ta­kim­la bu yil U13 Li­gi’­ni 20 pu­an­la 2. si­ra­da ta­mam­la­dik. Uma­riz önü­müz­de­ki yil Tür­ki­ye Sam­pi­yo­na­si’­na ka­til­ma hak­ki bu­lu­ruz” di­ye ko­nus­tu.

“­HER MAÇ BIZ­LER IÇIN TEC­RU­BE DE­MEK­TIR”
­BU yil ye­ni ku­ru­lan For­bes Tor­ba­li Genç­lik Spor, ken­di lig­le­rin­de ba­sa­ri­ya ko­su­yor. U13 Li­gi’n­de 2. olan For­bes, U19 Li­gi’n­de de 2. ol­mak için bu haf­ta so­nu Il Özel Ida­re Spor ile kar­si­la­sa­cak. Mü­sa­ba­ka­yi ka­zan­ma­si ha­lin­de li­gi 2. si­ra­da bi­ti­re­cek olan For­bes, tüm dik­kat­le­ri haf­ta so­nu­na çek­ti. Ant­re­nör Hü­se­yin Me­riç, “Tüm göz­ler haf­ta so­nu oy­na­na­cak olan Il Özel Ida­re Spor­’un üze­rin­de ola­cak. Ma­çi ka­zan­ma­miz ha­lin­de 2. ola­ca­giz. Bu lig­ler­de ye­ni ol­du­gu­muz için biz­le­rin oy­na­di­gi her maç tec­rü­be edin­mek de­mek­tir. Her ge­çen gün ken­di­mi­zi ge­lis­ti­ri­yo­ruz. Ge­lis­me­ye de de­vam ede­ce­giz” sek­lin­de ko­nus­tu.