­Tü­mö­rü yen­di ­Iz­mir 1.­si ol­du

­13 yasindaki Müslüme Taskin, geçtigimiz aylarda sol bacaginda bulunan tümörü ameliyat ile aldirtti. Taskin, ameliyat olduktan sonra Izmir’de düzenlenen Simdi Düsünme Zamani Sergisi’ne katilarak birinci oldu. AY­RAN­CI­LAR Or­ta­o­ku­lu’n­da egi­tim gö­ren 13 ya­sin­da­ki Müs­lü­me Tas­kin, do­gus­tan ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör­le ha­ya­ti­ni de­vam et­ti­ri­yor­du. 13 ya­si­na gel­me­siy­le sol ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör­le ha­ya­ti zor­la­san Müs­lü­me Tas­kin, sim­di ba­sa­ri­la­ri ile [&hellip]

­Tü­mö­rü yen­di ­Iz­mir 1.­si ol­du

­13 yasindaki Müslüme Taskin, geçtigimiz aylarda sol bacaginda bulunan tümörü ameliyat ile aldirtti. Taskin, ameliyat olduktan sonra Izmir’de düzenlenen Simdi Düsünme Zamani Sergisi’ne katilarak birinci oldu.

AY­RAN­CI­LAR Or­ta­o­ku­lu’n­da egi­tim gö­ren 13 ya­sin­da­ki Müs­lü­me Tas­kin, do­gus­tan ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör­le ha­ya­ti­ni de­vam et­ti­ri­yor­du. 13 ya­si­na gel­me­siy­le sol ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör­le ha­ya­ti zor­la­san Müs­lü­me Tas­kin, sim­di ba­sa­ri­la­ri ile ani­li­yor. Do­gus­tan sol ba­ca­gin­da tü­mör bu­lun­du­gu ve geç­ti­gi­miz yi­la ka­dar pek bir so­ru­nun olus­ma­di­gi­ni ve bu yil içe­ri­sin­de ag­ri­la­rin bas­la­di­gi­ni söy­le­yen Tas­kin, her ak­sam aci­lar için­de yat­ma­ya ça­lis­ti­gi­ni söy­le­di. Geç­ti­gi­miz ay­lar­da Iz­mir Ata­türk Egi­tim ve Aras­tir­ma Has­ta­ne­si’n­de ba­sa­ri­li bir ame­li­yat olan Müs­lü­me Tas­kin, ar­tik aci­siz ve ra­hat gün­ler ge­çi­ri­yor.

­SER­GI­NIN BI­RIN­CI­SI SE­ÇIL­DI
­SOL ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör, 13 ya­sin­da­ki Müs­lü­me Tas­kin­’i ar­tik zor­lu­yor­du. Ame­li­yat ol­duk­tan son­ra ba­ca­gin­da bu­lu­nan tü­mör­den kur­tul­duk­tan son­ra Iz­mir’­de dü­zen­le­nen Sim­di Dü­sün­me Za­ma­ni Ser­gi­si’­ne ka­til­di. 2425 Ma­yis ta­rih­le­ri ara­sin­da ger­çek­les­ti­ri­len ser­gi­ye ka­ti­lan Müs­lü­me Tas­kin, Fonk­si­yon­lu Utü Ma­sa­si icat et­ti. Yap­ti­gi pro­je ile ser­gi­ye ka­ti­lan Tas­kin, ser­gi­de 1. ol­du. Tüm zor­luk­la­ra rag­men yap­mis ol­du­gu Fonk­si­yon­lu Utü Ma­sa­si ile bi­rin­ci ol­duk­tan son­ra çok mut­lu ol­du­gu­nu da söy­le­yen Müs­lü­me Tas­kin, pro­je­ye ay­lar­dir ça­lis­ti­gi­ni ve hiç bir se­yin ken­di­si­ni dur­du­ra­ma­ya­ca­gi­ni söy­le­di. Iz­mir’­de bi­rin­ci ol­duk­tan son­ra Türk Pa­tent Ens­ti­tü­sü Bas­ka­ni Pro­fe­sör Dok­tor Ha­bip Asan, Te­mel Egi­tim Ge­nel Mü­dü­rü Fun­da Ko­ca­bi­yik ve Ta­lim Ter­bi­ye Ku­ru­lu Bas­ka­ni Pro­fe­sör Dok­tor Emin Ka­rip­’in ka­ti­li­miy­la ba­sa­ri bel­ge­si al­di.