­Yü­rü­me­si için 6 bin li­ra la­zim

9 ya­sin­da­ki Sey­ma­nur, do­gus­tan be­yin felç­li ol­du­gu için hem ko­nus­mak­ta zor­la­ni­yor hem de yü­rü­ye­mi­yor. Evin­de ken­di im­kan­la­ri ile te­da­vi gö­ren Sey­ma­nur­’un da­ha hiz­li yü­rü­me­si için 6 bin li­ra­ya ih­ti­yaç var ­GEÇ­TI­GI­MIZ ay­lar­da Iz­mir Beh­çet Uz Ço­cuk Has­ta­ne­si’n­de ame­li­yat olan ve yak­la­sik 2 ay has­ta­ne­de fi­zik te­da­vi gö­ren 9 ya­sin­da­ki Sey­ma­nur, ar­tik evin­de te­da­vi olu­yor. Ken­di [&hellip]

­Yü­rü­me­si için 6 bin li­ra la­zim

9 ya­sin­da­ki Sey­ma­nur, do­gus­tan be­yin felç­li ol­du­gu için hem ko­nus­mak­ta zor­la­ni­yor hem de yü­rü­ye­mi­yor. Evin­de ken­di im­kan­la­ri ile te­da­vi gö­ren Sey­ma­nur­’un da­ha hiz­li yü­rü­me­si için 6 bin li­ra­ya ih­ti­yaç var

­GEÇ­TI­GI­MIZ ay­lar­da Iz­mir Beh­çet Uz Ço­cuk Has­ta­ne­si’n­de ame­li­yat olan ve yak­la­sik 2 ay has­ta­ne­de fi­zik te­da­vi gö­ren 9 ya­sin­da­ki Sey­ma­nur, ar­tik evin­de te­da­vi olu­yor. Ken­di ça­ba­la­riy­la fi­zik te­da­vi­si­ne ev­de de­vam eden Sey­ma­nur­’a özel ola­rak evin içe­ri­si­ne 3 met­re­lik yü­rü­yüs pis­ti ya­pil­di. Dok­tor­lar Sey­ma­nur­’un ne za­man yü­rü­ye­ce­gi hak­kin­da­ki so­ru­ya ise net bir ce­vap ver­me­di. Ai­le umut­la­ri­ni kay­bet­me­yip, Sey­ma­nur­’a des­tek çi­ki­yor. Sey­ma­nur­’un yü­rü­me­si için an­ne Ye­ter Ma­li­ka­ya­si, ki­zi­ni gün­de iki kez 3 met­re­lik pis­tin üze­rin­de spor yap­ti­ri­yor. Fe­da­kar an­ne, ki­zi­nin çes­me­den dam­la dam­la su akar gi­bi te­da­vi gör­dü­gü­nü, da­ha iyi ve net bir te­da­vi ol­ma­si için 6 bin de­ge­rin­de­ki pa­ra pod­yum ci­ha­zi­nin alin­ma­si ge­rek­ti­gi­ni söy­le­di.

­HARÇ­LIK­LAR­LA DES­TEK
­GEÇ­TI­GI­MIZ yil Özel Ol­gun Il­kög­re­tim Oku­lu 6. si­nif ög­ren­ci­si Ra­fet Kü­çük­bay Yil­di­rim, Sey­ma­nur için yar­dim kam­pan­ya­si bas­lat­mis­ti. Okul ça­li­san­la­rin­dan bi­ri­nin okul ida­re­si­ne yar­di­ma muh­taç bir ai­le­den bah­set­me­siy­le bas­la­ti­lan yar­dim ça­lis­ma­sin­da, ilk adi­mi, 6. si­nif ög­ren­ci­si olan 14 ya­sin­da­ki Ra­fet Kü­çük­bay Yil­di­rim at­ti. Ai­le­si ol­duk­ça var­lik­li olan mi­nik ög­ren­ci, iç hu­zu­ra eri­se­bil­mek ve pay­las­ma­yi ög­ren­mek için 1 ay bo­yun­ca an­ne­si­nin, ba­ba­si­nin ve de­de­si­nin ver­di­gi harç­lik­la­ri kum­ba­ra­sin­da bi­rik­tir­me­ye bas­la­di. 1 ay so­nun­da tam 100 li­ra bi­rik­ti­ren Ra­fet, ai­le­ye yar­dim­da bu­lun­du.  Ardin­dan da okul yö­ne­ti­mi, ög­ret­men­le­ri, per­so­nel­le­ri ve ser­vis so­för­le­ri kam­pan­ya­si bas­lat­ti.

­­ÖGRENCININ KAM­PAN­YASI BU­YU­DU

ÖG­REN­CI­NIN bas­lat­mis ol­du­gu yar­dim kam­pan­ya­si­ni, sim­di­ler­de okul yö­ne­ti­mi de­vam et­ti­ri­yor. Pa­ra pod­yum ci­ha­zi­nin alin­ma­si için kam­pan­ya bas­la­ta­cak­la­ri­ni ve ci­ha­zin alin­ma­si için her­kes­ten des­tek bek­le­dik­le­ri­ni söy­le­yen Özel Ol­gun Il­kög­re­tim Oku­lu yö­ne­ti­ci­le­ri, önü­müz­de­ki gün­ler­de ‘Her­sey Sey­ma­nur Için’ ad­li yar­dim kam­pan­ya­si­ni bas­la­ta­cak­la­ri­ni söy­le­di. 9 ya­sin­da­ki be­yin felç­li Sey­ma­nur­’a geç­ti­gi­miz yil okul yö­ne­ti­mi ta­ra­fin­dan bir adet te­ker­lek­li san­dal­ye alin­mis ve ai­le­nin bir yil­lik gi­der­le­ri ile ki­ra mas­ra­fi kar­si­lan­mis­ti. Her ay okul­da top­la­nan pa­ra­lar Ma­li­ka­ya­si Ai­le­si’­ne tes­lim edi­li­yor. Do­gus­tan be­yin felç­li olan 9 ya­sin­da­ki Sey­ma­nur­’un yü­rü­me­si için umut dog­du. Yil­lar­dir yü­rü­ye­me­yen ve an­ne­si ta­ra­fin­dan tüm ih­ti­yaç­la­ri kar­si­la­nan kü­çük ki­zin iyilesme umut­la­ri giderek art­iyor.