1 ayda 3. mağaza

Kibaroğlu Gruba bağlı Kibarım Alışveriş Merkezi, geçtiğimiz haftalarda ilçede 2 mağazasını birden açtı. Firma, Torbalı’daki 3 mağazasını da Doğan Bursalıoğlu Caddesi Sağlık Meslek Lisesi yanında açıyor. YEREL market zincirlerinden Kibaroğlu, 32’nci ve 33’üncü şubesini Kibarım Express olarak geçtiğimiz haftalarda Torbalı’da hizmete açtı. Ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra fiyatlarıyla da bölgeye ciddi bir rekabet getirecek [&hellip]

1 ayda 3. mağaza

Kibaroğlu Gruba bağlı Kibarım Alışveriş Merkezi, geçtiğimiz haftalarda ilçede 2 mağazasını birden açtı. Firma, Torbalı’daki 3 mağazasını da Doğan Bursalıoğlu Caddesi Sağlık Meslek Lisesi yanında açıyor.

YEREL market zincirlerinden Kibaroğlu, 32’nci ve 33’üncü şubesini Kibarım Express olarak geçtiğimiz haftalarda Torbalı’da hizmete açtı. Ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra fiyatlarıyla da bölgeye ciddi bir rekabet getirecek olan Kibarım Express büyümeye devam ediyor. Dev bir marketler zinciri olan Kibarım, Torbalı’ya da ayrı bir önem veriyor. Firmanın ilçede 90 bin metrekarelik üretim alanı bulunuyor. Burada üretilen sebze ve meyveler, tüm mağazalarda satışa çıkarılıyor. Firma, daha 3 hafta önce 2 mağazasını birden açarken 3. mağazanın açılması içinde kollar sıvandı. Kibarım Express’in Torbalı’daki 3. mağazası Sağlık Meslek Lisesi yanında çok yakında hizmet vermeye başlayacak.

2 MAĞAZA BİRDEN AÇTI

Kibaroğlu Gruba bağlı Kibarım Alışveriş Merkezi’nin 32 ve 33’üncü halkası 16 Haziran tarihinde Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Bulvarı ve Alpkent Cami karşısında hizmete açıldı. Toplamda 500 metrekare hizmet alanına sahip olan iki mağaza, 15’e yakın personel ve 4 kasa ile hizmet veriyor. Toplamda 13 bin metrekarelik alanda hizmet veren kuruluş, 580 kişiyi de istihdam ediyor. Torbalı için 3 yıldır lokasyon çalışması yaptıklarını ve sonunda yatırım yapmaya karar verdiklerini ifade eden Ahmet Kavakalan: “27 yıldır sektörde faaliyet gösteren firmamız istikrarlı büyüme ve şubeleşme stratejileriyle ciddi bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor. Torbalı’da yakından takip ettiğimiz bir bölgeydi. Müşteri portföyünü gördük ve yatırım yaptık. Bu yatırımlarda bir ilke de imza attık ve aynı anda 2 mağazanın açılışını gerçekleştirdik. Torbalı hızlı büyüyen bir bölge ve çekim alanı. Markaların, burada kendine her zaman yer bulacağına inanıyoruz” diye konuştu.

TORBALI’YI SEVDİK

Geniş ürün yelpazesine sahip olan Kibarım Express, fiyat endeksli bir yapıya sahip. Kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördüklerini ve bundan dolayı da memnun olduklarını ifade eden Kavakalan, günlük sebze-meyve ve et satışı yaptıklarını belirtti. Mağazanın yöreye ciddi bir hareketlilik getirdiğini ifade eden Kibaroğlu Grup Genel Koordinatörü Ahmet Kavakalan, “Firmamız sektörde istikrarlı büyüme ve şubeleşme çalışmalarıyla ciddi bir oyuncu haline geldi. Büyüme çalışmalarına devam ediyoruz. Yatırım yapmaya ara vermeden devam edeceğiz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Bu nedenle 3. mağazamızı da Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzeri Sağlık Meslek Lisesi yanında açacağız. Mağazamızda tadilat çalışmaları devam ediyor” dedi.

GÖKHAN YALKALK