100 çesit ürünle açik büfe kahvalti

Sadik Ileri Bulvari'nda faaliyet gösteren ve essiz lezzetleriyle dikkatleri çeken Mado Cafe&Restaurant, yeni yila yeni uygulamasiyla giriyor. Mekan, 100 çesit ürünün yer aldigi açik büfe kahvalti hizmetini hayata geçiriyor. Türkiye'nin en önemli markalarindan olan Mado'nun Torbali subesi 9 aydir hizmet veriyor. Uzun süren bir çalismanin ardindan kapilarini hizmete açan Mado, zengin menüsü ve essiz lezzetleriyle [&hellip]

100 çesit ürünle açik büfe kahvalti

Sadik Ileri Bulvari’nda faaliyet gösteren ve essiz lezzetleriyle dikkatleri çeken Mado Cafe&Restaurant, yeni yila yeni uygulamasiyla giriyor. Mekan, 100 çesit ürünün yer aldigi açik büfe kahvalti hizmetini hayata geçiriyor.

Türkiye’nin en önemli markalarindan olan Mado’nun Torbali subesi 9 aydir hizmet veriyor. Uzun süren bir çalismanin ardindan kapilarini hizmete açan Mado, zengin menüsü ve essiz lezzetleriyle dikkat çekiyor. Kisa sürede birçok kisinin müdavimi haline gelen mekan, yeni yilda yeni bir uygulamayi da hayata geçiriyor. Köy ve klasik kahvalti çesitleri bulunan Mado, Cumartesi ve Pazar günleri de açik büfe kahvalti hizmetini hayata geçirecek. 100 çesit ürünün yer alacagi açik büfe kahvaltida çaylar ise sinirsiz. Hafta sonlari bir yogunlugun yasanacagini bu nedenle müsterilerinin rezervasyon yaptirmalarinin tercih edildigini kaydeden isletme sahibi Engin Özdemir: “Herkes esiyle dostuyla, doya doya bir kahvalti yapacak. Urünlerimiz tamamen organik ve dogaldir” diye konustu.

 YÖRESEL YEMEKLER

9 aylik bir çalismanin ardindan tamamlanan Mado Torbali, restoran ve cafe konseptini bir arada sunuyor. “Mado Evi” konseptiyle müsterilerinin karsisina çikan mekan, Ege Bölgesi’nin de en büyük Mado subesi olma özelligine sahip. 540 metrekarelik alanda faaliyet gösteren isletmenin menüsünde 2 bine yakin ürün bulunuyor. Izgarasindan dondurmasina, içeceginden tatlisina kadar her türlü ürünün bulundugu mekan, sabah 08.00’den aksam 24.00’a kadar hizmet verecek. Mado, hakiki Kahramanmaras dondurmasindan pasta çesitlerine, sekerlemelerden, çikolatalara, kahvalti çesitlerinden markaya özel spesiyallere kadar genis ürün yelpazesine sahip. Isletmedeki bütün ürünlerin tamamen organik oldugunu dile getiren isletme sahibi Engin Özdemir, “Menümüzdeki ürünlerin hiçbirinde katki maddesi bulunmuyor. Tamamen dogal ürünler. Yapay tatlandirici veya yapay renklendirici gibi ürünler kullanilmiyor. En büyük özelligimiz dogallimizdir” dedi.

 KEÇI SUTU KULLANILIYOR

Isletmede, Kahramanmaras’a özgü yöresel yemekler de yer aliyor. Osmanli Saraylari’ndan gelen yemek kültüründen de esintilerin yer aldigi Mado, farkli tatlarla dikkat çekiyor. Eksili çorbadan tarhana çorbasina, dolmadan sarmaya, içli köfteden sömelek köfteye, eksili aya sulusundan etkabagi sulusuna, keski asindan bulgur asina kadar birbirinden farkli yemekler ve tatlar yer aliyor Mado menüsünde. Nurten ve Engin Özdemir çiftinin sahipligini yaptigi En Nur Insaat Gida tarafindan hizmete açilan Mado, 9 aydir Sadik Ileri Bulvari’nda faaliyet gösteriyor. Mekanda, Mado firin kösesi, pasta kösesi, çikolata ve kahve kösesi de bulunuyor. Sütün yer aldigi tüm ürünlerde sadece ve sadece keçi sütünü tercih ettiklerini ifade eden Nurten Özdemir, keçi sütünün anne sütüyle hemen hemen esdeger vitamini verdigini belirtti.

 ORGANIK KAHVALTI

Torbalililarin büyük ilgisini çeken Mado Cafe&Restaurant, 2015’in ilk haftasiyla birlikte yeni uygulamasini da hayata geçiriyor. Mekanda, 100 farkli ürünün yer aldigi açik büfe kahvalti uygulamasi baslatiliyor. Açik büfe, sadece hafta sonlari bulunacak. Ilk açik büfe kahvalti, bu Cumartesi günü verilmeye baslanacak. Kisi basi 20 TL olan açik büfe kahvaltida zeytinden peynire, reçelden bala, simitten pogaçaya kadar birçok ürün bulunuyor. Açik büfede sunulan yiyeceklerin tamami organik ürünlerden elde ediliyor. Özdemir: “Açik Büfe konusuna hemen geçmedik. Çok titiz bir çalisma yürüttük. Isimizi en iyi sekilde yapabilme arzusundayiz. Su an iki çesit kahvalti menümüz var birisi köy kahvaltisi digeri normal kahvalti. Buna açik büfe kahvaltiyi da ekliyoruz” seklinde konustu.

 

GÖKHAN YALKALK