15 Temmuz Destan Türkiye'nin oluyor

Torbalı'da Türkmen Medya bünyesinde geçtiğimiz Nisan ayında ilk sayısı ile okurlarının karşısına çıkan 15 Temmuz Destan Dergisi Türkiye'ye açılıyor. 15 Temmuz haftasında ikinci sayısı ile geleneksel hale gelecek olan dergiye 15 Temmuz Derneği de destek verecek

15 Temmuz Destan Türkiye'nin oluyor

 

 

Türkiye genelinde 15 Temmuz temalı çok az yayından biri olan 15 Temmuz Destan Dergisi Türkiye’ye açılmaya hazırlanıyor. Türkmen Medya bünyesinde kurulan dergi, ilk sayısı ile okurlarından tam not aldı. Daha önce İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın destek sözü verdiği dergi için şimdi de merkezi İstanbul’da bulunan 15 Temmuz Derneği devreye girdi. Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen ile derginin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kaya’yı İstanbul’a davet eden dernek yöneticileri, yarın bir araya gelecekler. İstanbul’da yapılacak olan görüşmenin ardından 15 Temmuz Destan Dergisi tüm Türkiye’nin dergisi olacak.

Torbalı’nın başarısı

Salı günü İstanbul’da 15 Temmuz Derneği yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştireceklerini belirten Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, “Ülkemiz için bir dönüm noktası olan 15 Temmuz gecesini yaşatmak, milli birlik ve beraberlik şuurumuzu artırmak, bunu gelecek nesillere aktarmak için yola çıktık. İlk sayımızla birçok farklı kesimin takdirini kazandık. Önce İzmir valimiz sayın Erol Ayyıldız ile görüşmüştük. Sayın Valimiz böyle bir yayının İzmir’den çıkmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu derginin geleneksel hale gelmesi gerektiğini ve kendisinin de bu konuda destek vermek istediğini söylemişti. Sonrasında da merkezi İstanbul’da bulunan 15 Temmuz Derneği ile görüştük. Yarın dernek yönetimi ile İstanbul’da bir araya geleceğiz. 15 Temmuz Dergisi, Torbalı’nın ulusal anlamda en önemli yayını olacak. Bu başarı değerli okurlarımızın ve tüm Torbalı halkınındır” şeklinde konuştu.