16'lık işçi yoğun bakımda!

İddiaya göre Özbey Mahallesi'nde bulunan bir değirmende çalışan 16 yaşındaki Ferdi Yaşlak, değirmenin çatısındaki bir işi gerçekleştirirken çatı çöktü. Çöken çatının altında kalan Yaşlak, yoğun bakımda.

16'lık işçi yoğun bakımda!

DAHA önce de çocuk işçi kazalarının yaşandığı Torbalı’da önceki gün feci bir kaza daha yaşandı. İddiaya göre Özbey Mahallesi’nde bulunan bir değirmende çalışan 16 yaşındaki Ferdi Yaşlak, değirmenin çatısındaki bir işi yapmak için görevlendirildi. İddiaya göre sağlam olmayan çatıya çıkan Yaşlak, çatının çökmesi nedeniyle kendini yerde buldu. Beli ve başına çeşitli darbeler alan 16’lık işçi, hemen Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan ve ilk müdahalenin ardından hemen sevk edilmesi gereken talihsiz işçi, ambulans helikopterle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Yaşlak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
DEĞİRMEN AÇILMADI
Lise öğrencisi olan Yaşlak’ın düştüğü değirmen ise dün gün boyu kapalıydı. İddiaya göre değirmen sahibi de ihmaller zinciri nedeniyle darp edildi. Mahallede büyük paniğe neden olan kaza nedeniyle aile sinir krizleri geçirdi. Yaşlak’ın sağlık durumunun iyiye gitmesi için dualar eden aile, bir an evvel çocuklarının sağlığına kavuşmasını istiyor. Hastanede de kısa süreli tartışmaya neden olan kaza nedeniyle jandarmanın araştırmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Bugün durumu netleşecek olan talihsiz çocuk için, hastanede tedavi işlemlerinin devam ettiği ve hala komada olduğu ifade edildi. İbrahim DANIŞ