25 girisimci adayi ders basi yapti

ISKUR Torbali Subesi ve Ticaret Odasi isbirligi ile açilan KOSGEB Girisimcilik Egitim programi dün basladi. Egitime 25 girisimci katildi GEÇTIGIMIZ aylarda Torbali Is Kur Subesi ve Ticaret Odasi isbirligi ile açilan “KOSGEB Girisimcilik Egitim Programi” dünden itibaren basladi. Ilk kursa 25 girisimci katildi. Saat 10.00’da baslayan “Girisimcilik Egitim Programi”na, özel bir firma egitimcisi olan Hasan [&hellip]

25 girisimci adayi ders basi yapti

ISKUR Torbali Subesi ve Ticaret Odasi isbirligi ile açilan KOSGEB Girisimcilik Egitim programi dün basladi. Egitime 25 girisimci katildi

GEÇTIGIMIZ aylarda Torbali Is Kur Subesi ve Ticaret Odasi isbirligi ile açilan “KOSGEB Girisimcilik Egitim Programi” dünden itibaren basladi. Ilk kursa 25 girisimci katildi. Saat 10.00’da baslayan “Girisimcilik Egitim Programi”na, özel bir firma egitimcisi olan Hasan Baris Göker katildi. Haftada 5 gün ve yedi saat egitim görecek kursiyerler toplam 70 saat programa katilmis olacak. 3 Aralik Sali günü sona erecek olan “Girisimcili Egitim Kursu” sonrasinda katilimcilara sertifika verilecek. Egitimlere ilgi oldukça yogun.

92 KISI ARASINDAN 25 KISI SEÇILDI
ISKUR Sube Müdürlügü ve Torbali Ticaret Odasi isbirligi ile açilan “Girisimcilik Egitim Kursu” dünden itibaren basladi. Geçtigimiz haftalarda 92 kisi mülakatlara kaldi. Son mülakatlara kalan 68 kisi arasindan 25 kisi seçildi. Seçilen 25 kursiyer dün ilk derslerini aldi. 7 saat egitim gören kursiyerler ilk günde kendilerini ve projelerini tanitti. Kursiyerler projelerini tek tek anlatirken ilginç fikirler ortaya çikti. Kurslar önümüzdeki 3 Aralik tarihine kadar sürecek.

KOSGEB’E SUNULACAK
3 ARALIK Sali günü “Girisimcilik Egitim Kursu” sonrasinda kursiyerler sertifikalarini alacak. 25 kursiyer sertifikalarini aldiktan sonra KOSGEB’e basvuracak. Kursiyerlere, projelerinin KOSGEB’de kabul edilmesi sonrasinda 30 bin lirasi hibe ve 70 bin liralik kredi destegi yapilacak. Egitimci Hasan Baris Göker, 25 kursiyere 70 saat boyunca egitim verecegini, egitim sonrasi yepyeni fikirler ve düsüncülerin olusacagini ifade etti.