33 yıllık kuruluş, 2. el otoda güvenin adresi oldu

1982 yılından bu yana faaliyet gösteren Öğün Motorlu Araçlar, LS Traktör Ege Bölge bayiliğinden sonra şimdi de 2. el otomobil alım-satımına başladı. Firma, birbirinden kaliteli otomobilleri, ilçe halkının beğenisine sunuyor. 33 yıllık bir kuruluş olan Öğün Motorlu Araçlar, yeni bir yatırım ile 2. el otomobil sektörüne de el attı. 1982 yılından bu yana otomotiv sektöründe [&hellip]

33 yıllık kuruluş, 2. el otoda güvenin adresi oldu

1982 yılından bu yana faaliyet gösteren Öğün Motorlu Araçlar, LS Traktör Ege Bölge bayiliğinden sonra şimdi de 2. el otomobil alım-satımına başladı. Firma, birbirinden kaliteli otomobilleri, ilçe halkının beğenisine sunuyor.

33 yıllık bir kuruluş olan Öğün Motorlu Araçlar, yeni bir yatırım ile 2. el otomobil sektörüne de el attı. 1982 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirket, son 7 yıldır LS Traktör’ün Ege Bölge Bayiliğini yapıyordu. Gerek müşterilerinden gelen talep, gerekse sektördeki boşluk nedeniyle 2. el otomobil sektörüne yönelik önemli bir yatırım gerçekleştirildi. Düşük kilometreli yeni model otomobillerin satışına başladıklarını dile getiren Öğün Motorlu Araçlar’ın sahibi Erkan Atay: “33 yıldır sağladığımız güven ve kalite, 2. el otomobilde de sürecektir. Müşterilerimiz, akıllarında hiçbir soru işareti kalmadan, güvenle buradan istedikleri arabayı alabilecek ya da değerinde takas edebilecek” dedi.

GELENEKLERİNE BAĞLI, YENİLİKÇİ BİR FİRMA

Bazı şirketler vardır onlar için kâr ve bilançonun büyüklüğü her şeyden önce gelir. Bazı şirketler için vitrin her şey demektir. Bazı şirketler ise geçmişlerine gelenek ve göreneklerine borçludurlar. İşte Öğün Motorlu Araçlar bu firmalardan biridir. Yıllarca kalitenin peşinden koşmuş bir ailenin eseri olan Öğün Motorlu Araçlar, 1982 yılında Selman Erdemirci tarafından kuruldu. Daima alanının en iyisi olmayı hedefleyen firma, bugünkü ulaştığı başarıya ise 33 yıllık tecrübe, gelenek ve göreneklerine olan bağlılığına borçlu. Müşterilerini alışverişte memnun bırakma adına, fiyat verirken kişiyi yanıltma yerine tamamen makul satış fiyatları ve servis hizmetleri ile hizmet vermekte.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKANI

Kurumsal saygınlık ile markayı pekiştirerek ürün, hizmet ve alt yapı kalitesini yaygınlaştırmak isteyen firma, 33 yıl önce atıldığı otomotiv sektöründe 2000 yılına kadar devam etti. Firma daha sonra 2008’e kadar tarımsal sektöre geçiş yaptı. 7 yıl önce LS Traktör’ün Ege Bayiliği’ni alan kuruluş, bu sayede otomotiv sektörüne dönüş yapmış oldu. Artan yoğun talepler sonrasında ise şirket bünyesinde 2. el otomobil satışı da resmen başladı. İnsanların, temiz ve düzgün araba bulmakta zorluk çektiğini, bu nedenle de 2. el otomobil alım-satım sektörüne yönelik ciddi bir yatırım yaptıklarını dile getiren Erkan Atay, “İnsanların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara güvenli satış imkanı sunmak istiyoruz. Düşük kilometreli araçlarımızla, ilçe halkının hizmetindeyiz” diye konuştu.

DÜŞÜK KİLOMETRELİ ARAÇ FİLOSU

İzmir-Aydın asfaltı üzerinde hizmet veren ve birbirinden önemli markalara ait araçların satıldığı Öğün Motorlu Araçlar bünyesinde, her kesime uygun otomobil bulabilmek mümkün. Düşük kilometreli araçların yer aldığı firmada, arabaların en düşük modeli 2012. Anlaşmalı bankalarla da çalışan firmada taka imkanı da bulunuyor. Araçların değerinde alınıp satıldığını kaydeden Atay: “Torbalılılar araçlarını aldıklarını da arkasına bakmadan, buradan güvenle ayrılabilecek. Geniş bir araç filosu oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. İnsanlara öncelikle problemsiz ve güvenli bir alış veriş imkanı sunuyoruz. Kuruluşumuz bir aile şirketi olmasına rağmen, tamamen kurumsal şirket mantığıyla hareket etmektedir. Müşterilerimize en uygun ve kaliteli aracı, uygun bir fiyata satma politikamız sayesinde kısa sürede önemli bir kitleye ulaştık” şeklinde konuştu.

 

GÖKHAN YALKALK