50. yilinda Torbali'da

Izmir'in köklü firmalarindan olan ve yarim asirdir hizmet veren Çetmen Mobilyalari'nin 24. Magazasi Torbali'ya açiliyor. Firma, yil sonuna kadar bu sayiyi 50'ye çikartmayi hedefliyor BU sene 50’nci yilini çok özel kampanyalarla kutlayan Çetmen Magazalari, yatirimlarina ara vermeden devam ediyor. Agirlik Ege Bölgesi’nde olmak üzere toplam 23 magazada hizmet sunan Çetmen Mobilya, 24. Magazasini Torbali'da açiyor. [&hellip]

50. yilinda Torbali'da

Izmir’in köklü firmalarindan olan ve yarim asirdir hizmet veren Çetmen Mobilyalari’nin 24. Magazasi Torbali’ya açiliyor. Firma, yil sonuna kadar bu sayiyi 50’ye çikartmayi hedefliyor

BU sene 50’nci yilini çok özel kampanyalarla kutlayan Çetmen Magazalari, yatirimlarina ara vermeden devam ediyor. Agirlik Ege Bölgesi’nde olmak üzere toplam 23 magazada hizmet sunan Çetmen Mobilya, 24. Magazasini Torbali’da açiyor. 50 yildir tüketicinin destegi sayesinde basari saglayan dev kurulus, ilçede 5 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Her hafta farkli ürünlerde uygulayacaklari kampanya ile tüketiciye çok özel firsatlar sunacaklarini ifade eden Magaza Müdürü Murat Songözler: “50. yilimizda Torbali’da olmaktan dolayi çok mutluyuz. Yilsonuna kadar magaza sayimizi 50’ye çikarmayi arzu ediyoruz” diye konustu.

KONSEPT DEGISTIRDI

ÇETMEN Magazalari, bir evin her türlü ihtiyacinin karsilanabilecegi magaza olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bu amaç dogrultusunda konsept çalismalarina devam eden firma, Siemens, LG, Samsung, Gold Master gibi markalarin bayiligini yaparken, kendi fabrikasinda ürettigi Konfor ve Çizgi markali mobilya ürünlerini de satisa çikariyor. Torbali magazasinda, firmanin yeni konsept anlayisini uygulayacaklarini dile getiren Söngözler: “Böyle bir sistem yeni evleneceklere ya da evini yenilemek isteyenlere hem zamandan hem de paradan tasarruf saglayacaktir. En iyi kalitede en iyi fiyata sundugumuz ürünleri 36 aya kadar taksit imkani ile satiyoruz. Insanlar bu magazaya girdikleri zaman ihtiyaç duyduklari her seyi bulabilecek. Elektronik esyadan haliya, mobilyadan beyaz esyaya kadar her türlü ürün yer alacak” dedi.

HEDEF YUZDE 100 MEMNUNIYET SAGLAMAK

MUSTERI memnuniyetine büyük önem verdiklerini, bu sayede bugünlere geldiklerini vurgulayan Murat Songözler, yüzde 100 memnuniyet oranini hedeflediklerini söyledi. Bu konuda büyük bir çalisma içerisinde olduklarini dile getiren Çetmen Magazalari Torbali Müdürü: “Bu yatirimi Torbali’ya yapmadan önce 2 yillik bir çalisma yaptik. Arastirmalarla vatandaslarin taleplerini dinledik. Zaten Torbali’dan birçok müsterimiz var. Piyasadaki boslugu degerlendirip, büyük bir yatirima imza attik. En dogru zamanda magazamizi tamamladik. Ilçe halkinin yaklasimi çok iyi. Magazamiza gelip ‘En sonunda açiyorsunuz’ diyorlar. Bu, vatandaslarin bizi bekledigini gösteriyor. Satis öncesi ve sonrasi hizmet konusunda her zaman tüketicinin yanindayiz. Müsteriyi memnun etmek için elimizden geleni yapiyoruz ve yapmaya da devam edecegiz” seklinde konustu.

HER TURLU IHTIYAÇ KARSILANABILECEK

200 metrekarede temelleri atilan Çetmen Mobilya günümüzde yaklasik 50 bin metrekare kapali alana sahip 23 magazasiyla yoluna emin adimlarla devam ediyor. Bayrakli, Çigli, Eskiizmir, Gaziemir, Gültepe, Karsiyaka, Maltepe, Manisa, Soma, Sirinyer, Uçkuyular, Umraniye, Semikler, Narlidere, Akhisar, Salihli, Yesilova, Nazilli ve Marmaris gibi birçok ilçede toplam 23 subesi bulunan Çetmen’in yeni duragi Torbali. Mithatpasa Caddesi üzerinde yapimi tamamlanmak üzere olan Ay Towers’ta açilacak magazada beyaz esya, elektronik ve mobilya tek çati altinda satisa sunulacak.