7 kilogram agirligindaki 3 boyutlu kitabi kütüphaneye bagislayacak
TORBALI’DAKI bir restoranda asçi olarak çalisan Aziz Karagöz, 5 yil önce aldigi Yaratilis Atlasi adli kitabi, kütüphaneye bagislamak istiyor. Evrim teorisine karsi kaleme alinan 7 kilogram agirligindaki 9 bin sayfalik 3 boyutlu kitap, 3 bine yakin fosille ilgili bilgiler içeriyor. Harun Yahya imzali bu önemli kitabi evrim konusunda arastirma yapmak isteyenler için bire bir oldugunu [&hellip]
TORBALI’DAKI bir restoranda asçi olarak çalisan Aziz Karagöz, 5 yil önce aldigi Yaratilis Atlasi adli kitabi, kütüphaneye bagislamak istiyor. Evrim teorisine karsi kaleme alinan 7 kilogram agirligindaki 9 bin sayfalik 3 boyutlu kitap, 3 bine yakin fosille ilgili bilgiler içeriyor. Harun Yahya imzali bu önemli kitabi evrim konusunda arastirma yapmak isteyenler için bire bir oldugunu ifade eden Aziz Karagöz, “Herkesin mutlaka okumasi gereken bir kitap. Kitapta yer alan bilgiler evrim teorisini tamamen çürütüyor ve bunun bir safsata oldugunu gözler önüne seriyor” dedi.
HERKES OKUMALI
TAM bir kitap kurdu olan Aziz Karagöz’ün evinde binlerce kitabi bulunuyor. Her gün sayfalarca kitap okuyan Karagöz, elindeki önemli eserleri çevresiyle paylasmayi seviyor. Torbalili asçi Aziz Karagöz, su ana kadar yaklasik 1000 kitap bagislarken, 20 tane de 3 boyutlu Yaratilis Atlasi bagisladi. Karagöz, elindeki son Yaratilis Atlasi’ni Torbali Halk Kütüphanesi’ne bagislayacak. Bu atlasin yani sira elindeki birçok kitabi da kütüphaneye bagislayacagini söyleyen Aziz Karagöz, “Kitap okuyan gençlerimizin bu eserlere ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. Çok önemli eserlerden olusan onlarca kitabi kütüphaneye bagislayacagim. Özellikle Yaratilis Atlasi, çok derin ve önemli bilgiler içeriyor. Her Müslüman’in yaratilisi çok iyi bilmesi gerekir. Kuran’dan alintilarin bulundugu atlas, çok genis bilgiler içeriyor. Kara, deniz, bitki canlilari ve böceklerden olusan 3 bin fosil ve fosillere ait bilgiler yer aliyor. Darwinizm ve Materyalizm düsüncelerinin karsiti olan bir kitap” seklinde konustu.