8 yildir ortada olmayan traktörün cezalarini ödüyor

1996 yilinda sattigi traktörün satis islemini gerçeklestiremedigi için ceza üstüne ceza yiyen magdur çiftçi Macit Esen, traktörünün bulunmasini istiyor. Esen, 'Traktörümü alan kisi gelsin, satis evraklarini vereyim' dedi. KORUCUK Köyü’nde oturan çiftçi Mecit Esen’in 1996 yilinda sattigi traktörü basina bela oldu. Bir galeriye traktörünü satmasi için birakan Esen, satis islemlerinin halledilmesi için ayrica vekaletname birakti. [&hellip]

8 yildir ortada olmayan traktörün cezalarini ödüyor

1996 yilinda sattigi traktörün satis islemini gerçeklestiremedigi için ceza üstüne ceza yiyen magdur çiftçi Macit Esen, traktörünün bulunmasini istiyor. Esen, “Traktörümü alan kisi gelsin, satis evraklarini vereyim” dedi.

KORUCUK Köyü’nde oturan çiftçi Mecit Esen’in 1996 yilinda sattigi traktörü basina bela oldu. Bir galeriye traktörünü satmasi için birakan Esen, satis islemlerinin halledilmesi için ayrica vekaletname birakti. Traktörü satilan ama kime satildigini bilmeyen Esen, o yildan itibaren traktörün bütün cezalarini ödüyor. Traktörün Torbali içerisinde olmasina ragmen bulunamadigini ve yedigi cezalari kendisinin ödedigini belirten Esen, emniyet yetkililerinden bu konuda kendisine yardim edilmesini istiyor.

8 YILDIR BULUNAMIYOR AMA CEZA KAGIDI GELIYOR
KOMEDI filmlerine konu olabilecek olay, 8 yil önce gerçeklesti. Traktörünü yenilemek isteyen Mecit Esen, 35 TAB 38 plakali eski traktörünü satiliga çikardi. Traktörünü satmasi için oto galeriye birakan magdur çiftçi, galeri çalisani M.G. isimli bir sahsa vekalet birakti. Bir süre sonra traktörünün satildigini ögrenen Esen, bunun karsiligi olarak 146 bin lirayi galeriden aldi. Esen, satis isleminin gerçeklestirilmesinden 2 yil sonra evine gelen trafik cezasiyla soka ugradi. Traktörün halen kendi üzerine kayitli oldugunu ögrenir ögrenmez oto galerisinin yolunu tuttu. Galericiden “Kime sattigimi hatirlamiyorum” cevabini alan magdur çiftçi, daha sonra karakola basvurdu. Buradan da bir sonuç alamayinca çareyi traktörü aramakta buldu.

YETKILILERE ÇAGRI: LUTFEN TRAKTÖRUMU BULUN!
GEZMEDIK köy birakmayan Mecit Esen, traktörün Torbali’da olmasina ragmen hiçbir yerde bulunamadigini iddia etti. “Traktörüme ilçe sinirlari içerisinde ceza yaziliyor ama bulunamiyor” diyen Mecit Esen, “Ne hikmetse ceza yaziyorlar ama bir türlü traktörüm bulunamiyor. Simdi de sigortasinin yapilmasi için Emniyet Genel Müdürlügü’nden evime kagit geldi. Ödenmemesi durumunda veyahut herhangi bir kaza durumunda ben bunu kime nasil anlatirim? Yetkililerden bu konuda yardim istiyorum. Traktörümü alan sahistan da rica ediyorum, gelsin satis islemini üzerine alsin” seklinde konusarak sözlerini tamamladi.