Açık Havada Kullanılan Led Ekran Teknolojileri

Led ekranlar, günümüzde sıklıkla tercih edilen reklam seçeneklerinden biridir. Yüksek görüntü performansına sahip olmaları yönüyle, aynı anda yüzlerce kişiye hitap edebilen bu ekranlar farklı model ve tasarımlarda üretilir

Açık Havada Kullanılan Led Ekran Teknolojileri

Led ekranlar piyasada iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olarak iki farklı kategoride tanınır. İç mekan led ekranlar, kapalı alanlara uygun şekilde üretilen led teknolojileridir. Daha çok mağazalarda, hastanelerde, otel ve restoranlarda bu led ekranlara rastlamak mümkün. Dış mekan led ekranlar ise açık havada kullanıma uygun şekilde tasarlanan led ekran modelleridir.

Açık Hava Led Ekran Avantajları ve Kullanım Alanları
Dış mekanlar, insan kalabalığının yoğun olduğu yerlerdir. Açık hava reklamcılığında da tercih edilen led ekranlar, insanların ilgi odağı olmayı başarır. Her sektörden marka ve firmanın asıl amacı, ürün ve hizmet kalitesini hedef müşteri kitlesine aktarabilmek ve insanları ürünleri hakkında bilgilendirmektir. Led ekran teknolojisi, etkileyici görüntü kalitesiyle hızlıca insanların dikkatini çekebilmeyi sağlar. Totem led ekran modelleri, açık havada sıklıkla tercih edilen dış mekan led ekran seçeneklerinden biridir. Gün ışığında dahi etkin bir hizmet sunan led ekranlar, günün her anında reklam çalışması yapmak isteyenler için ideal ürünlerdir. Açık hava led ekranlar, olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri sebebiyle dayanıklı yapıdadır. En çok merak edilen konulardan birisi de, açık hava led ekranların nerede tercih edildiği konusudur. Açık hava led ekranlara otellerde, fuar standlarında, konser alanlarında, şehir meydanlarında ve alışveriş merkezlerinde sıklıkla rastlamak mümkün. Avm led ekran açık hava reklamcılığında sıkça tercih edilen led teknolojileri arasında yer alır.

Açık hava led ekranlar, gün ışığından etkilenmeyen ürünler olduğu için görüntü kalitesini korur. Oldukça büyük boyutlarda üretilmeleri led ekranların kolaylıkla dikkat çekmesini sağlar. Günümüzün popüler reklamcılık alternatiflerinden biri olan led ekran teknolojileri, her sektörle uyumludur. Ekran ebatının genişlemesi görüntü kalitesini olumsuz etkilemez. Ürün ve hizmetleri hakkında led ekranlar sayesinde bilgi veren firmalar satışlarının artmasını amaçlar. Olumlu geri dönüşler alma konusunda da başarılı olan led teknolojileri; kar, yağmur, sis gibi hava koşullarından etkilenmezler. Olumsuz hava şartlarında dahi led ekranlar sayesinde başarılı görüntü aktarımı yapmak mümkündür.

 

Açık Hava Led Ekran Fiyatları Nedir?
Reklam sahasında sıklıkla tercih edilen açık hava led ekranları, popülaritesini koruyan reklamcılık seçeneklerinden biridir. Daha geniş bir kitleye hitap etmek isteyen işletmelerin başvurduğu yöntemlerden biri olan led ekran teknolojisi, ebatları ve değişmeyen görüntü kalitesiyle dikkat çeker. Günün her anında üstün performans gösterebilen bu led teknolojisi, beraberinde birçok avantajı da getirir. 7/24 görüntü aktarımı sağlayabilen açık hava led ekranların ömrünün yaklaşık 100.000 saat olduğu bilinir. Bu da led ekranların hiç kapatılmaksızın 12 yıl boyunca hizmet verebileceği anlamına gelir. Uzun ömürlü bir reklamcılık hizmeti almak isteyen işletmeler led teknolojileri sayesinde kampanya ve hizmetlerine dair hedef müşteri kitlesine aktif bilgi verebilirler. Açık hava led ekran fiyatları, ürün ebatına ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Güncel led ekran fiyatları hakkında detaylı bilgiye Fenova Teknoloji’den ulaşabilirsiniz.