Ahmet Sertcan yeniden Baskan

Kadin Kollari Baskani Emine Sertcan ve Ilçe Baskani Ahmet Sertcan, Yasin Hatipoglu ile yakindan ilgilendi SP Ilçe Baskanligi 4. Olagan Kongresi, önceki gün yapildi. Partililerin yogun ilgi gösterdigi kongrede Ahmet Sertcan tek aday olarak girdigi seçimlerde yeniden baskan seçildi. Kongrenin onur konugu ise  SP Eski Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Baskanvekili Yasin Hatipoglu oldu. [&hellip]

Ahmet Sertcan yeniden Baskan

Kadin Kollari Baskani Emine Sertcan ve Ilçe Baskani Ahmet Sertcan, Yasin Hatipoglu ile yakindan ilgilendi

SP Ilçe Baskanligi 4. Olagan Kongresi, önceki gün yapildi. Partililerin yogun ilgi gösterdigi kongrede Ahmet Sertcan tek aday olarak girdigi seçimlerde yeniden baskan seçildi. Kongrenin onur konugu ise  SP Eski Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Baskanvekili Yasin Hatipoglu oldu. Kongrenin açilis konusmasini gerçeklestiren Ahmet Sertcan, “Kongremizin Torbali basta olmak üzere ülkemize, Islam âlemine hayirlar getirmesi duasi ile hicri 1432 ve miladi 2011 yilinizi tebrik ediyor; tüm dünya mazlumlarinin kurtulusuna vesile olmasini diliyorum.” dedi. Konusmasinda iktidara yüklenen Sertcan, sözlerini söyle sürdürdü: “Elbette bu mücadele hiç kolay olmamistir. Insanligi kendilerine köle yapmak için ugrasan Siyonistler, emperyalist güçler kurduklari faizci kapitalist sömürü düzenin devami için çesitli ülkelerde kendilerine hizmet edecek is birlikçi adamlari, is birlikçi siyasetçileri is basina getirerek sömürü çarkini devam ettirmek için her türlü entrika ve hileye basvurmaktadirlar” dedi.  Sertcan’in konusmasi sirasinda kullandigi “Prof. Dr. Necmettin Erbakan olmaktan vazgeçmeyecegiz” sözleri üzerine partililer, “Mücahit Erbakan” diye slogan atti.

HATIPOGLU, IKTIDARA YUKLENDI

AHMET Sertcan’in konusmasinin ardindan alkislar esliginde kürsüye çikan onur konugu SP Eski Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Baskanvekili Yasin Hatipoglu, salondaki partililere “Hepinizi Allah’in selami ile selamliyorum” diyerek konusmasina basladi. Hatipoglu, konusmasi sirasinda Ak Parti’yi kast ederek, “Bizler ‘A Partisi’nin ne için kuruldugunu biliyoruz. Sifirdan baslayan parti bizim partimizdir. Bizim partimiz bir yerlerden araklayan, çalan parti degildir” dedi. Konusmasi esnasinda sik sik Kur’an’dan örnekler vererek Basbakan’i elestiren Hatipoglu: “Kur’ani Kerim ‘Sizin dininizden olmayanlari, Allah’in düsmanlarini dost edinmeyin’ buyuruyor. Sen Allah’in düsmanlarini dost edinmissin. Wan münit dedi, diklendi; alkisladik. Önemli olan diklenmek degil, dik durmaktir. Sarikamis’ta sehitlere agliyor, agitlar yakiyor, biz sizi hiç üzmedik diyor. Sehitlerimizi en çok Ak Parti’nin iktidari üzdü” dedi.

YENI YÖNETIM
Hüseyin Yesilbas, Hulusi Kavacik, Kasim Ocak, Sehamettun Ceyhun, Yusuf Hacioglu, Emin Dogru, Recep Öztürk, Yilmaz Kandemir, Zeki Çarboga, Yusuf Sinat, Ayhan Özyurt, Emine Sertcan, Cahit Yanardag, Bayram Avci, Ahmet Kiliç, Ömer Günaydin, Müjdat Toktan, Seyit Ali Kiliç, Yakup Ali Albas, Davut Yesilbas, Ibrahim Kiliç, Erkan Kerem, Sinan Çetinkaya, Sükrü Yamanlar, Hasan Kavak, Murat Kasap, Ismail Hani, Süleyman Girit, Ayse Yesilbas.