AK Parti Teskilat'indan gövde gösterisi

AK Parti Ilçe Danisma Toplantisi’nda aday adaylari partililer birlik ve beraberlik mesaji verdi. Adaylar, Adnan Yasar Görmez, Behçet Çinar, Ahmet Özkan, Ibrahim Ibisoglu ve Nurettin Albas birer konusma yapti  AK Parti Torbali Ilçe Teskilati, kasim ayina ait Ilçe Danisma Meclisi Toplantisini, önceki gün Çetineller Otel’de gerçeklestirdi. Yogun bir katilimin oldugu toplantida, aday adaylari tanitildi ve [&hellip]

AK Parti Teskilat'indan gövde gösterisi

AK Parti Ilçe Danisma Toplantisi’nda aday adaylari partililer birlik ve beraberlik mesaji verdi. Adaylar, Adnan Yasar Görmez, Behçet Çinar, Ahmet Özkan, Ibrahim Ibisoglu ve Nurettin Albas birer konusma yapti 

AK Parti Torbali Ilçe Teskilati, kasim ayina ait Ilçe Danisma Meclisi Toplantisini, önceki gün Çetineller Otel’de gerçeklestirdi. Yogun bir katilimin oldugu toplantida, aday adaylari tanitildi ve seçimlerden zaferle çikilacagi vurgusu yapildi. Aksam saatlerinde yapilan toplantiya, AK Parti Il Baskani Ömer Cihat Akay, Il Teskilat Baskani Atilla Kaya, Ilçe Baskani Hasan Akbiyik, belediye baskan aday adaylari, kadin kollari teskilati ve çok sayida partili katildi. Moderatörlügünü Atilla Kaya’nin yaptigi toplanti da aday adaylarina üçer dakikalik bir konusma süresi ayrilarak, kendilerini tanitmalari istendi. Sürekli olarak birlik ve beraberlik mesaji veren partililer, seçimlerde kim aday olursa olsun destekleyeceklerini belirterek, kirginlik ve küskünlügün olmayacagini vurguladi. AK Parti Il Baskani Ömer Cihat Akay ise konusmasinda, aday adaylarinin vermis oldugu birlik beraberlik çagrisindan memnun oldugunu söyledi. Geçtigimiz haftalarda yönetime gelen Hasan Karabiyik ve yönetimine basarilar dileyen Akay, “Torbali teskilatimiz her zaman gurur duydugumuz bir teskilattir. Geçmis dönemlerden bu güne kadar alninin terini akitan bütün partili kardeslerime tesekkür ediyorum. ” dedi.

ÇINAR: TURK KIMLIGIM DEGER KAZANDI
TOPLANTIDA üçer dakikalik konusma süresi ayrilan aday adaylarindan kürsüye ilk çikan, TTO eski Yönetim Kurulu Baskani Behçet Çinar oldu. Toplantiya katilanlara tesekkür ederek baslayan Behçet Çinar, neden Ak Parti’den aday olduguna iliskin oldukça önemli açiklamalarda bulundu. “Ben, araniza yeni katildigim için kendimi tanitma ihtiyacinda bulunuyorum,” diyen Çinar: “En son TTO Meclis Baskanligi görevimden ayrilarak AK Parti aday adayi olarak huzurunuza çiktim. Ilçemiz tarim ve sanayiden olusan ayni zamanda nüfus olarak da basi çeken bir ilçe. Böyle bir yeri idare etmek, yönetmek büyük sorumluluk istiyor. Bu sorumlulugun altinda, AK Parti belediyecilik anlayisini ilçemize tasimak için aday adayi oldum. TTO görevinde iken basbakan ve milletvekilleriyle toplanti içerisine girdigimde, kendimi MHP’de degil, AK Parti’de olmayi hissettim, yurt disina çiktigimda pasaportumda yazan Türk kimligimle daha iyi bir gözle bakildigi için AK Partili oldum” dedi.

IBISOGLU DA BIRLIK MESAJI VERDI
DAHA sonra kürsüye çikan Aday Adayi Ibrahim Ibisoglu, tanitim konusmasinda, Karakizlar Köyü dogumlu oldugunu, avukatlik yaptigini söyledi. 1995 yili seçimlerinde Izmir birinci bölgede milletvekili adayi oldugunu belirten Ibisoglu: “1999 yilinda Fazilet Partisi’nden belediye baskan adayi oldum. ‘Tayyip Erdogan muhtar bile olamaz,’ denilen dönemde, biz Torbali’da AK Parti’nin teskilatinda görev aldik. Torbali’nin AK Partili belediye ile tanismasi için bu dönemde aday adayi oldum. Ben, aday gösterileyim gösterilmeyeyim, kim aday gösterilirse birlik olup kendisini destekleyip belediyeyi almaliyiz” dedi.

“AK SISTEMI ILÇEYE GETIRMEK IÇIN ADAYIM”
DIGER bir Aday Adayi Nurettin Albas ise kendisiyle beraber aday adayi olan Adnan Yasar Görmez’in kendisini partili yaptigini anlatarak küçük bir anisini paylasti ve Görmez’e tesekkür ederek konusmasina basladi. Albas, konusmasini söyle sürdürdü: “Iyi ki AK Partili olmusum. Ben, Istanbul’da yasadim. O zaman orada yasarken, 26 gün benim evimde su akmadi. Camilerden su tasidim. Istanbulda turistler arabalardan inemiyordu, çöp sorunu vardi. ISKI’de yolsuzluklar diz boyu idi. Bu süreçte basbakanimiz belediye baskani oldu. Ondan sonra bütün sorunlari çözen bir belediye baskani oldu ve simdi de bizim basbakanimizdir. Bu sistemi buraya getirmek için adayiz” dedi.

GÖRMEZ: BELEDIYEYI PARTIMIZE HEDIYE EDECEGIZ
ESKI Ilçe Baskani ve Belediye Baskan Aday Adayi Adnan Yasar Görmez ise kürsüye çiktigi sirada salondakilerin tamami ayaga kalkarak büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Islik ve alkislar esliginde kürsüye çikan Görmez, konusmasinda su cümlelere yer verdi: “Zor oldugu kadar zevkli ve sevap bir is görüyoruz burada. Hilesiz haramsiz ve Allah’a güvenerek bu yola çiktik ve bugüne kadar geldik. Bu yolda çok mesakkatli günlerimiz oldu. Çok kardeslerimiz ve arkadaslarimiz canini siper etti. Bu süreçte emegi geçen bütün arkadaslarima tesekkür ediyorum. Degerli arkadaslarim, 4 yildan bu yana ilçe baskanligi görevimi yaptim. Bu süre içinde bana yardimci olan hepinizden Allah razi olsun. Insallah bu dönem belediyeyi partimize hediye edecegiz” dedi.

ÖZKAN: KOL KOLA ÇALISACAGIZ
AYRANCILAR eski Belediye Baskani ve simdiki AK Parti Aday Adayi Ahmet Özkan da konusmasinda su cümlelere yer verdi: “1976 yilindan beri siyasetin içerisindeyim. Halkimizin teveccühü ile 1994 yilinda Anavatan Partisi’nden aday oldum ve kazandim. 1990 yilinda Fazilet Partisi’nden seçildim ve daha sonra AK Parti’nin kuruculari arasinda yer aldim. Ege Bölgesi’nde ilk ve tek belediye baskani oldum bir süreç. Halkimizin istegi üzerine yeniden aday adayi oldum. Bütün arkadaslarima basarilar diliyorum. Bütün adaylarla el ele kol kola, gece gündüz demeden çalisacagima sizlerin huzurunda söz veriyorum” seklinde konustu