AK Parti'de aday adayligi için son dönemece girildi

Dün Kaymakam’i ziyaret eden AK Parti Ilçe Baskani Hasan Akbiyik, aday adayligi için genel merkezin belirledigi basvuru süresinin 1 Aralik 2013 Pazar günü sona erdigini söyledi. AK Parti’den belediye baskan aday adayi olmak için geçtigimiz haftalarda istifa eden eski ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez’den geçtigimiz haftalarda görevi devralan Hasan Akbiyik, dün resmi kurum amirlerine ve [&hellip]

AK Parti'de aday adayligi için son dönemece girildi

Dün Kaymakam’i ziyaret eden AK Parti Ilçe Baskani Hasan Akbiyik, aday adayligi için genel merkezin belirledigi basvuru süresinin 1 Aralik 2013 Pazar günü sona erdigini söyledi.

AK Parti’den belediye baskan aday adayi olmak için geçtigimiz haftalarda istifa eden eski ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez’den geçtigimiz haftalarda görevi devralan Hasan Akbiyik, dün resmi kurum amirlerine ve bazi siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerine sabah saatlerinde baslayan Akbiyik ve yönetimi, ilk önce Kaymakam Aydin Memük’ü makaminda ziyaret etti. Sabah saatlerinde gerçeklesen ziyarette, yönetimini tanidan Akbiyik, Memük’e kendilerini kabul ettikleri için tesekkürlerini sundu. Ak Parti Ilçe Yönetim yaklasik 1 saat süren bu ziyaretin ardindan Emniyet Müdürü Ergün Gediz ile Saadet Partisi Ilçe Baskanligina birer ziyaret gerçeklestirdi. Gün boyu süren bu ziyaretlerin birkaç gün sürecegini belirten Ilçe Baskani Hasan Akbiyik: “Göreve geldigimizde birçok kurum müdürü ve siyasi partilerin baskanlarindan tebrikler aldik. Simdi bizde hem kendimizi tanitmak hem de yönetim kurulumuzu tanitmak adina nezaket ziyaretlerine basladik” dedi.

SONA ERIYOR
ZIYARETLERIN ardindan bir basin açiklamasi yapan Hasan Akbiyik, AK Parti’de Belediye Meclis Uyeligi aday adayligi için genel merkez tarafindan belirlenen basvuru süresinin 1 Aralik 2013 Pazar günü sona erdigini söyledi. Bu tarihten sonra yapilacak olan basvurularin kabul edilmeyecegini belirten AK Parti Torbali Ilçe Baskani Hasan Akbiyik, “Bilindigi gibi, partimizden belediye baskan aday adayi olmak isteyenler için belirlenen basvuru tarih araligi 1 Ekim 20131 Kasim 2013 tarihleri arasindaydi. Bu tarihten sonra partimizden belediye baskan aday adayi olmak isteyenler basvuru yapamadi. Belediye Meclis Uyeligi için de basvuru tarih araligi ayni zaman dilimleri içerisindeydi. Daha sonradan genel merkezimiz belediye meclis üyeligi aday adayligi son basvuru tarihini 1 Aralik 2013’e kadar uzatti. Simdi bu sürenin de dolmasina çok az kaldi. 1 Aralik’tan sonra hiçbir sekilde belediye meclis üyeligi aday adayligi basvurusu alinmayacak. Partimizden bu göreve aday olmak isteyenlerin bunu göz önünde bulundurmalarini belirtmek istiyorum” seklinde konustu.

 BASVURULAR ILÇE BASKANLIGINA YAPILACAK
AK Parti’den belediye meclis üyesi aday adayi olmak isteyenlerin basvurularini ilçe baskanligina yapabilecegini hatirlatan Hasan Akbiyik, basvuru yapacaklarini basvuruda bulunmak için son günü beklememelerinin, sisteme saglikli girislerinin yapilabilmesi adina oldukça büyük önem arz etmekte oldugunu da ifade etti. Bu hizmet yarisinda ciddi bir taleple karsilasmis olduklarini söyleyen Akbiyik, bunun kendilerini oldukça memnun ettigini belirtti. AK Parti saflarinda hizmete talip olan, millete hizmet yolunda saf tutan aday adaylarina basari dilediklerini söyledi. “Partimizden gerek belediye baskanligi gerek belediye meclis üyeligi için aday adayi olan tüm arkadaslarimiza çiktiklari yolda basarilar diliyorum” dedi.