AK Parti'nin sandik ordusu

Her ay, ilçe danisma meclisi toplantisi gerçeklestiren AK Parti Il Teskilati, bugün Torbali’ya geliyor. Çetineller Otel’de gerçeklestirilecek olan toplantida, 2014 Yerel Seçimleri öncesinde sandik çalismalari ele alinacak. AK Parti Nisan Ayi Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi, bugün Torbali’da gerçeklestirilecek. AK Parti’nin rutinlesen toplantisi, her ay ilçelerde gerçeklestiriliyor ve bu sayede teskilatin sesine kulak veriliyor. Düzenlenen bu [&hellip]

AK Parti'nin sandik ordusu

Her ay, ilçe danisma meclisi toplantisi gerçeklestiren AK Parti Il Teskilati, bugün Torbali’ya geliyor. Çetineller Otel’de gerçeklestirilecek olan toplantida, 2014 Yerel Seçimleri öncesinde sandik çalismalari ele alinacak.

AK Parti Nisan Ayi Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi, bugün Torbali’da gerçeklestirilecek. AK Parti’nin rutinlesen toplantisi, her ay ilçelerde gerçeklestiriliyor ve bu sayede teskilatin sesine kulak veriliyor. Düzenlenen bu toplantilarla ayni zamanda 2014 Yerel Seçimleri’ne hazirlik yapiliyor. Torbali’da bugün yapilacak olan ilçe danisma meclisi toplantisina, Ilçe Koordinatörü Osman Basterzi katilacak. Saat 14.00’te baslayacak olan toplantida sandik çalismalari ele alinacak. Gündem maddesi sandik olacak olan toplantida önemli kararlar alinacak. Yerel seçimlerde yaklasik 400 sandigin kurulmasi beklenirken, AK Parti’nin seçimlerde yaklasik 2 bin sandik görevlisiyle adeta gövde gösterisi yapmasi bekleniyor.

NISAN AYI TOPLANTISI ÇETINELLER OTEL’DE
YEREL seçimler öncesinde partiler çalismalarini büyük bir hizla sürdürüyor. En aktif partilerden biri olan AK Parti, ilçe danisma meclisi toplantisina ev sahipligi yapacak. Saat 14.00′te Çetineller Otel’de gerçeklestirilecek olan toplantiy,a partinin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katilacak. Ilçe danisma meclisi toplantilarinin çok verimli geçtigini ve tabanin sesine kulak verdiklerini belirten Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, “Bu toplantilar AK Parti’nin tüzügünde net olarak açiklamasi yapilmis toplantilardir. Parti faaliyetlerine ve önemli siyasal, ekonomik ve sosyal gelismelere karsi teskilatin ve halkin bakisini belirlemek ve ona göre politikalar olusturmak amaciyla partililerden olusan danisma meclisleri toplanir, burada bir yol haritasi belirlenir. Partinin il ve ilçe düzeyindeki çalismalarini gözden geçirmek, kademeler arasindaki çalisma ve isbirligini saglamak, örnek çalismalari duyurmak, sorunlari tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirmek amaciyla düzenledigimiz danisma meclisi toplantilari her ay yapilacak. AK Parti olarak teskilatla birlikte büyüyoruz” dedi.

“SANDIKLAR SAHIPSIZ KALMAYACAK”
SEÇIME yönelik çalismalarinin büyük bir hizla devam ettigini ifade eden Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, toplantilar sayesinde taban ve yönetimin bir araya geldigini belirtti. Bu toplantilar araciligiyla sorunlarin konusulup, çözüm önerilerinin getirildigini ifade eden Görmez, bugünkü toplantiya bütün partilileri davet etti. Ana kademe, kadin ve gençlik kollari asil ve yedek üyeler, il genel ve belediye meclisi üyelerinin katilacagi toplantiya bütün partilileri davet eden Görmez, “Seçime yönelik görüs ve öneriler ele alinacak bu toplantida. Her partilimizin görüsleri bizim için çok önemli. Su siralar sandik çalismalarina agirlik verdik. Her sandikta yaklasik 5 partilimiz görev yapacak. Bu da seçimlerde 2 bin kisilik sandik görevlisiyle çalisacagimiz anlamina geliyor. Bu sayi, diger ekiplerle birlikte bir hayli artacak. Yerel seçimlere çok ciddi bir sekilde hazirlaniyoruz ve sandiga da fazlasiyla önem veriyoruz. Sandiklar sahipsiz kalmayacak” seklinde konustu.