Alti kasap, üstü emlakçi

On yil boyunca bir süper maketin et reyonunda çalistiktan sonra 2002 yilinda kasap dükkani açan Fikri Akar, 6 ay önce isletmesini emlak hizmetiyle gelistirmeye karar verdi. IZMIR Aydin Karayolu üzerinde EgeKoop Mevkiinde bir isletme ilginç konseptiyle dikkat çekiyor. Isletmenin alt kati kasap, üst kati emlak. Bu iki farkli hizmeti bir arada sunan isim ise Fikri [&hellip]

Alti kasap, üstü emlakçi

On yil boyunca bir süper maketin et reyonunda çalistiktan sonra 2002 yilinda kasap dükkani açan Fikri Akar, 6 ay önce isletmesini emlak hizmetiyle gelistirmeye karar verdi.

IZMIR Aydin Karayolu üzerinde EgeKoop Mevkiinde bir isletme ilginç konseptiyle dikkat çekiyor. Isletmenin alt kati kasap, üst kati emlak. Bu iki farkli hizmeti bir arada sunan isim ise Fikri Akar. On yil boyunca bir süper maketin et reyonunda çalistiktan sonra 2002 yilinda kasap dükkani açan Akar, 6 ay önce isletmesini emlak hizmetiyle gelistirmeye karar verdi. Ayrancilar bölgesinde oldukça popüler olan Akar, bölgedeki emlakçi gereksinimi ve yakinlarinin israri sayesinde bu sektöre de el atti.

YENI HEDEF INSAAT SEKTÖRU

NUR Emlak kisa sürede bölgenin en çok talep gören emlakçilarindan biri haline gelirken, girisken kasap yakin zamanda insaat sektörüne de el atmayi planliyor. Nur Emlak pek yakinda müteahhitlik hizmeti de verecek. Nur Emlak yeni denizlere açiladursun Nur Kasap’in ünlü Torbali’yi asmis bile. Izmir’de pek çok kuruma et tedarik eden kasap dükkâni Bucaspor ve Buca Tenis Kulübü gibi birçok spor kulübüne et temin ediyor.

ÖZENLE SEÇILIP ISLAMI USULLERE GÖRE KESILIYORLAR

FIKRI Akar’in kasap dükkâniyla ilgili en büyük övünç kaynagi ise, hayvanlarin özenle seçilip, Islami usullere göre kesilmesi. Hayvanlarin sürekli veteriner kontrolünde oldugunu söyleyen Fikri Akar: “Amacimiz halkimiza saglikli et yedirmek. Bunun için hayvanlarimiz devamli veteriner gözetiminde. Genelde kendi besledigimiz hayvanlari satiyoruz. Çevredeki besicilerden de hayvan aldigimiz oluyor. Ancak en iyilerini seçmek için itinayla çalisiyoruz” seklinde konustu.

HEDEFLER BUYUK

KESIME ve besiye çok özen gösteren Nur Kasap’in yeni hedefi, Torbali ve Ayrancilar’da et marketleri açmak. Bunun yaninda yakin zamanda %100 dana etinden yapilma sucuk, salam ve sosis üretimine de baslayacak olan girisimci kasabin icraatlari bitecek gibi görünmüyor. Su an isletmesinin kurulu oldugu binaya önce kiraci olarak giren, ardindan hem isletme binasini hem de yanindaki dükkanlari satin alan Akar, sürekli büyüme hedefinde. Limited Sirket olarak hizmet veren ve kurumsallasmayi amaçlayan isletmenin önüne kimse geçemeyecek gibi görünüyor.