­­Kap­­tan, Nos­­tal­­ji Tur­­nu­­va­­si’n­­da

 17 yil ön­­ce Tor­­ba­­lis­­por’­­da pro­­fes­­yo­­nel ka­­ri­­ye­­ri­­ne bas­­la­­yan Meh­­met Ali Çak­­mak, Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­si son­­ra­­sin­­da es­­ki ta­­ki­­mi­­na ge­­ri dö­­ne­­rek 2012-2013 se­­zo­­nun­­da ta­­ki­­mi ile res­­mi maç­­lar­­da gö­­rev al­­di. 1996-1997 se­­zo­­nun­­da Tor­­ba­­lis­­por’­­da pro­­fes­­yo­­nel ka­­ri­­ye­­ri­­ne bas­­la­­yan Meh­­met Ali Çak­­mak, Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­si son­­ra­­sin­­da es­­ki ta­­ki­­mi­­na ge­­ri dö­­ne­­rek 2012-2013 se­­zo­­nun­­da ta­­ki­­mi ile res­­mi maç­­lar­­da gö­­rev al­­di. Bu se­­zon oy­­na­­di­­gi maç­­lar­­da [&hellip]

 17 yil ön­­ce Tor­­ba­­lis­­por'­­da pro­­fes­­yo­­nel ka­­ri­­ye­­ri­­ne bas­­la­­yan Meh­­met Ali Çak­­mak, Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­si son­­ra­­sin­­da es­­ki ta­­ki­­mi­­na ge­­ri dö­­ne­­rek 2012-2013 se­­zo­­nun­­da ta­­ki­­mi ile res­­mi maç­­lar­­da gö­­rev al­­di.
1996-1997 se­­zo­­nun­­da Tor­­ba­­lis­­por'­­da pro­­fes­­yo­­nel ka­­ri­­ye­­ri­­ne bas­­la­­yan Meh­­met Ali Çak­­mak, Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­si son­­ra­­sin­­da es­­ki ta­­ki­­mi­­na ge­­ri dö­­ne­­rek 2012-2013 se­­zo­­nun­­da ta­­ki­­mi ile res­­mi maç­­lar­­da gö­­rev al­­di. Bu se­­zon oy­­na­­di­­gi maç­­lar­­da bir­­çok kez ta­­ki­­mi­­ni sirt­­la­­yan tec­­rü­­be­­li or­­ta sa­­ha oyun­­cu­­su Meh­­met Ali Çak­­mak, 2012-2013 se­­zo­­nu­­nun so­­na er­­me­­siy­­le oyun­­cu­­lar ta­­ti­­le çik­­ti. Bir­­çok oyun­­cu mem­­le­­ket­­le­­ri­­ne gi­­der­­ken, bir­­kaç oyun­­cu ise Tor­­ba­­li'­­da kal­­di. Tor­­ba­­lis­­por­­'un kap­­ta­­ni Meh­­met Ali  ise Çig­­li Be­­le­­di­­ye­­si'­­nin dü­­zen­­le­­di­­gi Nos­­tal­­ji Tur­­nu­­va­­si'­­na ka­­til­­di.
'­­TOR­­BA­­LIS­­POR HAK ET­­TI­­GI YE­­RE GE­­LE­­CEK'
­­TOR­­BA­­LIS­­POR­­'UN ba­­sa­­ri­­li kap­­ta­­ni Meh­­met Ali Çak­­mak, bu se­­zon­­da Tor­­ba­­lis­­por'­­da oy­­na­­mak ve ta­­ki­­mi bir üst li­­ge çi­­kar­­mak için mü­­ca­­de­­le ver­­mek is­­te­­di­­gi­­ni söy­­le­­di. Tec­­rü­­be­­li fut­­bol­­cu 2013-2014 se­­zo­­nu­­na bas­­la­­ma­­sina ay­­lar ka­­la ant­­ren­­man­­la­­ri­­ni ve form­­suz kal­­ma­­mak için Çig­­li'­­de dü­­zen­­le­­nen Nos­­tal­­ji Tur­­nu­­va­­si'n­­da top kos­­tu­­ru­­yor. Meh­­met Ali Çak­­mak, tur­­nu­­va­­nin bi­­ti­­mi­­ne 1 ay kal­­di­­gi­­ni ve bu sayede ye­­ni se­­zon­­da bom­­ba gi­­bi ola­­ca­­gi­­ni söy­­le­­di.
Çak­­mak, 'Ge­­çen se­­zon lig­­de ba­­sa­­ri­­mi­­za iler­­le­­ye­­me­­dik. He­­de­­fi­­miz bir üst li­­ge çik­­mak­­ti fa­­kat bu­­nu ba­­sa­­ra­­ma­­dik. Bu yil tek te­­men­­ni­­miz bir üst li­­ge çik­­mak­­tir. Tor­­ba­­lis­­por­­'u hak et­­ti­­gi yer­­le­­re çi­­kart­­mak için ça­­ba sarf ede­­ce­­giz. Ay­­ri­­ca Çig­­li Be­­le­­di­­ye­­si'­­nin dü­­zen­­le­­mis ol­­du­­gu Nos­­tal­­ji Tur­­nu­­va­­si'n­­da yer ali­­yo­­rum. Bu­­ra­­da se­­zo­­na ha­­zir­­la­­ni­­yo­­rum' di­­ye ko­­nus­­tu.
 ­­CIM­­BOM­­'A VE FE­­NER­­'E GOL AT­­TI

37 YA­­SIN­­DA­­KI ba­­sa­­ri­­li or­­ta sa­­ha oyun­­cu­­su ve bir­­çok ta­­kim­­da for­­ma gi­­yen Meh­­met Ali Çak­­mak, Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­la­­ri­­ni an­­lat­­ti. Sü­­per Lig ma­­ce­­ra­­sin­­da Genç­­ler­­bir­­li­­gi ve Ela­­zigs­­por gi­­bi ta­­kim­­lar­­da oy­­na­­di­­gi­­ni söy­­le­­di. 2000'­­li yil­­lar­­da Genç­­ler­­bir­­li­­gi'n­­de for­­ma gi­­yen Meh­­met Ali Çak­­mak, Fe­­ner­­bah­­çe ve Ga­­la­­ta­­sa­­ray­­'a da gol at­­ma ba­­sa­­ri­­si ya­­ka­­la­­di. 2000-2001 se­­zo­­nun­­da Genç­­ler­­bir­­li­­gi'­­nin 3-1'­­lik skor­­la ka­­zan­­di­­gi Fe­­ner­­bah­­çe mü­­sa­­ba­­ka­­sin­­da ilk go­­lü Meh­­met Ali Çak­­mak at­­ti. 2001-2002 se­­zo­­nu­­nun 7. haf­­ta­­sin­­da Ga­­la­­ta­­sa­­ray­­'in Genç­­ler­­bir­­li­­gi'­­ni 3-1'­­lik skor­­la de­­vir­­di­­gi maç­­ta Genç­­ler­­bir­­li­­gi'­­nin tek go­­lü­­nü ise Çak­­mak at­­ti. Bu yil ise ba­­sa­­ri­­li bir se­­zon ge­­çir­­di­­gi­­ni di­­le ge­­ti­­ren Çak­­mak, 'Ka­­ri­­ye­­ri­­me Tor­­ba­­lis­­por'­­da bas­­la­­dim, Tor­­ba­­lis­­por'­­da bi­­tir­­mek is­­ti­­yo­­rum fut­­bol ha­­ya­­ti­­mi. 2000'­­li yil­­lar be­­nim en par­­lak dö­­ne­­mim­­di. Ga­­la­­ta­­sa­­ray ve Fe­­ner­­bah­­çe'­­ye at­­ti­­gim gol­­ler, ha­­ya­­tim­­da ya­­sa­­di­­gim en mut­­lu an­­la­­rim­­di. Sü­­per Lig ma­­ra­­to­­num da­­ha son­­ra Ela­­zigs­­por'­­da de­­vam et­­ti. Son­­ra­­sin­­da bir­­çok ku­­lüp­­le an­­la­­sa­­rak yo­­lu­­ma de­­vam et­­tim. 2012-2013 se­­zo­­nun­­da evi­­me ge­­ri dön­­düm' di­­ye ko­­nus­­tu.

Bakmadan Geçme