­Ev kre­di­si­ni öde­me­ye çik­ti BIR DA­HA GE­RI DÖN­ME­DI

Evin kre­di­si­ni öde­mek için ban­ka­ya git­ti­gi­ni söy­le­ye­rek evin­den çi­kan Tol­ga Ka­la­bas’­tan ha­ber ali­na­mi­yor. Ai­le­si ka­yip ada­min ha­ya­tin­dan süp­he eder­ken, em­ni­yet güç­le­ri ise her yer­de Ka­la­bas­’i ari­yor. BA­RIS Ya­pi Si­te­si’n­de otu­ran, ev­li ve bir ço­cuk ba­ba­si 30 ya­sin­da­ki Tol­ga Ka­la­bas’­tan 1 haf­ta­dir ha­ber ali­na­mi­yor. Kre­diy­le al­di­gi evi­nin tak­si­di­ni öde­mek için evin­den çi­kan ve bir da­ha ken­di­sin­den [&hellip]

Evin kre­di­si­ni öde­mek için ban­ka­ya git­ti­gi­ni söy­le­ye­rek evin­den çi­kan Tol­ga Ka­la­bas'­tan ha­ber ali­na­mi­yor. Ai­le­si ka­yip ada­min ha­ya­tin­dan süp­he eder­ken, em­ni­yet güç­le­ri ise her yer­de Ka­la­bas­'i ari­yor.

BA­RIS Ya­pi Si­te­si'n­de otu­ran, ev­li ve bir ço­cuk ba­ba­si 30 ya­sin­da­ki Tol­ga Ka­la­bas'­tan 1 haf­ta­dir ha­ber ali­na­mi­yor. Kre­diy­le al­di­gi evi­nin tak­si­di­ni öde­mek için evin­den çi­kan ve bir da­ha ken­di­sin­den ha­ber alin­ma­yan ka­yip ada­min esi Bey­han Ka­la­bas ise ko­ca­si­nin ha­ya­tin­dan süp­he­len­di­gi­ni, gö­ren­le­rin in­san­lik na­mi­na em­ni­yet güç­le­ri­ne ha­ber ver­me­si­ni is­te­di. Çev­re­sin­de ses­siz ve ken­di ha­lin­de bi­ri­si ola­rak ta­ni­nan ve otur­du­gu Ba­ris Ya­pi 16. Blo­k'una apart­man yö­ne­ti­ci­si olan Ka­la­bas­'in, ar­ka­sin­da hiç­bir not bi­rak­ma­ma­si ya­kin­la­ri­ni te­dir­gin edi­yor.

­A­I­LE­SI HA­YA­TIN­DAN EN­DI­SE EDI­YOR
­TOR­BA­LI'­DA bir fab­ri­ka­da is­çi ola­rak ça­li­san Tol­ga Ka­la­bas, ai­le­siy­le bir­lik­te Ba­ris Ya­pi Si­te­si 16. Blo­k'un üçün­cü ka­tin­da 8 ay ön­ce kre­diy­le 49 bin li­ra­ya bir da­i­re al­di. Esi Bey­han, 3 ya­sin­da­ki og­lu Vey­sel ile bu eve yer­le­sen Ka­la­bas, evi­nin kre­di­si­ni öde­mek için bü­yük bir ça­ba sarf edi­yor­du. Hiç­bir so­ru­nu ve bor­cu ol­ma­yan Ka­la­bas, pa­zar­te­si gü­nü 'E­vin kre­di­si­ni öde­me­ye gi­di­yo­rum' di­ye­rek esi­ni te­le­fon­la ara­di. Bu te­le­fon gö­rüs­me­sin­den son­ra Ka­la­bas'­tan bir da­ha ha­ber ali­na­ma­di. Esin­den ha­ber ala­ma­yan Bey­han Ka­la­bas, du­ru­mu em­ni­yet yet­ki­li­le­ri­ne ve sav­ci­li­ga bil­dir­di. Ya­pi­lan tüm ara­ma ça­lis­ma­la­ri­na rag­men genç ada­min izi­ne rast­lan­ma­di.

'­BAN­KA­YA GI­DI­YO­RUM' DE­DIK­TEN SON­RA KAY­BOL­DU
­O­TUR­DU­GU bi­na­nin yö­ne­ti­ci­si olan Tol­ga Ka­la­bas, id­di­a­la­ra gö­re bi­na­nin asan­sö­rü­nü yap­tir­mak için da­i­re­ler­den pa­ra top­la­di. Bu pa­ra­la­ri he­sa­bi­na ya­ti­ran Ka­la­bas, ba­zi da­i­re­le­rin pa­ra­si­ni öde­me­me­si­ne si­nir­le­ne­rek yö­ne­ti­ci­li­gi bi­rak­ma­ya ka­rar ver­di. He­sa­bin­da­ki pa­ra­yi da çe­ke­rek da­i­re sa­hip­le­ri­ne ve­re­ce­gi­ni be­lir­ten genç ada­min, ban­kan­dan pa­ra­yi çe­kip çek­me­di­gi em­ni­yet güç­le­rin­ce aras­ti­ri­li­yor. Esi­nin ha­ya­tin­dan en­di­se et­ti­gi­ni be­lir­ten gö­zü yas­li es Bey­han Ka­la­bas, em­ni­yet güç­le­ri­nin bi­ran ön­ce esi­ni bul­ma­si­ni is­te­di. Ev­la­di­na ses­le­nen Ner­min Ha­nim, 'Ev­la­dim ne olur ge­ri dön, ai­le­ce pe­ri­san ol­duk. Bi­ze bir se­si­ni du­yur, ya­sa­di­gin­dan bi­zi ha­ber­dar et' di­ye­ göz­ya­si dök­tü.

Bakmadan Geçme