­Ha­li­nin bü­yü­yen ye­ni ­mar­ka­si: Öz­can Ha­li

­Geç­ti­gi­miz yil Tor­ba­li’­da hiz­me­te gi­ren Öz­can Ha­li, ikin­ci ma­ga­za­si­ni da aç­ti. Ro­yal Ha­li kon­sept ma­ga­za­sin­dan son­ra üçün­cü bir ma­ga­za da­ha açi­la­cak. Fir­ma, ay­ni za­man­da per­de­ci­lik sek­tö­rü­ne de el ata­cak. 8 ay ön­ce Ka­zim Di­rik Cad­de­si üze­rin­de ka­pi­la­ri­ni hiz­me­te açan Öz­can Ha­li, ki­sa sü­re­de il­çe­de­ki ha­li sek­tö­rü­nü ha­re­ket­len­dir­di. Pi­ya­sa­ya can­li­lik ge­ti­ren fir­ma, ikin­ci su­be­si­ni de aç­ti. [&hellip]

­Geç­ti­gi­miz yil Tor­ba­li'­da hiz­me­te gi­ren Öz­can Ha­li, ikin­ci ma­ga­za­si­ni da aç­ti. Ro­yal Ha­li kon­sept ma­ga­za­sin­dan son­ra üçün­cü bir ma­ga­za da­ha açi­la­cak. Fir­ma, ay­ni za­man­da per­de­ci­lik sek­tö­rü­ne de el ata­cak.

8 ay ön­ce Ka­zim Di­rik Cad­de­si üze­rin­de ka­pi­la­ri­ni hiz­me­te açan Öz­can Ha­li, ki­sa sü­re­de il­çe­de­ki ha­li sek­tö­rü­nü ha­re­ket­len­dir­di. Pi­ya­sa­ya can­li­lik ge­ti­ren fir­ma, ikin­ci su­be­si­ni de aç­ti. Mit­hat­pa­sa Cad­de­si'n­de 200 met­re­ka­re bü­yük­lük­te­ki ma­ga­za­da sa­de­ce Ro­yal Ha­li mar­ka­la­ri sa­ti­la­cak. Ro­yal Ha­li kon­sept ma­ga­za­si ile il­çe­de bir il­ke im­za atan fir­ma, Ital­ya'­da­ki bü­tün ya­ti­rim­la­ri­ni Tor­ba­li'­ya kay­di­ra­cak. Il­çe mer­ke­zi­ne de ki­sa sü­re içe­ri­sin­de bir su­be aç­ma­yi plan­la­dik­la­ri­ni söy­le­yen Öz­can Ha­li'­nin sa­hi­bi Ra­ma­zan Öz­can, önü­müz­de­ki ay­lar­da per­de sek­tö­rü­ne de el ata­cak­la­ri­ni bil­dir­di. Ital­yan ta­sa­ri­mi­na sa­hip per­de­le­rin sa­ti­la­ca­gi­ni ifa­de eden Öz­can, bü­yü­yen ve ge­li­sen Tor­ba­li'­ya en iyi hiz­me­ti ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di.

­I­TAL­YA'­DA­KI YA­TI­RIM­LAR TOR­BA­LI'­YA
­TOR­BA­LI'­NIN en es­ki es­naf­la­rin­dan olan cam­ci Mu­zaf­fer Ak­tin­'in ki­zi Sel­ma ve da­ma­di Ra­ma­zan Öz­can, uzun yil­lar bo­yun­ca Ital­ya'­nin Ve­ne­dik ken­tin­de el do­ku­ma ha­li sa­ti­si yap­ti. Ve­ne­dik­'in en ün­lü ha­li­ci­la­ri ara­sin­da yer alan fir­ma, özel­lik­le üst dü­zey müs­te­ri­le­re hiz­met ve­ri­yor­du. Ya­ti­rim­la­ri­ni Tor­ba­li'­ya kay­dir­ma­ya ka­rar ve­ren çift, geç­ti­gi­miz ay­lar­da ke­sin dö­nüs yap­ti. 8 ay ön­ce Ka­zim Di­rik Cad­de­si üze­rin­de ku­ru­lan Öz­can Ha­li, ki­sa sü­re­de Tor­ba­li'­nin en önem­li ha­li­ci­la­ri ara­sin­da­ki ye­ri­ni al­di. Bir­bi­rin­den sik mo­del­le­rin ve ün­lü mar­ka­la­rin yer al­di­gi ma­ga­za­da ay­ni za­man­da par­ke sa­tis­la­ri da ger­çek­les­ti­ri­li­yor. De­ne­tim­li bir eki­be sa­hip olan Öz­can Ha­li, da­ya­nik­li par­ke­le­riy­le, mü­te­ah­hit­le­re ve evi­ni ye­ni­le­mek is­te­yen­le­re hiz­met ve­ri­yor. Tor­ba­li'­ya bü­yük bir ya­ti­rim yap­tik­la­ri­ni ifa­de eden Ra­ma­zan Öz­can, ya­ti­rim­la­ri­nin de­vam ede­ce­gi­ni söy­le­di.

­PER­DE­DE ITAL­YAN TA­SA­RI­MI
­I­TAL­YA'­DA­KI bü­tün ya­ti­rim­la­ri­ni Tor­ba­li'­ya kay­di­ra­cak­la­ri­ni söy­le­yen Ra­ma­zan Öz­can, ki­sa bir sü­re içe­ri­sin­de üçün­cü su­be­yi de aça­cak­la­ri­ni be­lirt­ti. Il­çe mer­ke­zin­de bir yer ara­yi­si içe­ri­sin­de ol­duk­la­ri­ni ifa­de eden Öz­can, per­de sek­tö­rü­ne de el ata­cak­la­ri­ni bil­dir­di. Ital­yan ta­sa­rim­la­ri­nin yer ala­ca­gi per­de ma­ga­za­si için Ital­yan'­dan da bir per­de­ci ge­ti­ri­le­cek. Tor­ba­li için çok fark­li pro­je­le­ri ol­du­gu­nu di­le ge­ti­ren Ra­ma­zan Öz­can, 'A­ma­ci­miz pa­ra ka­zan­mak­tan zi­ya­de in­san ka­zan­mak. 17 yil bo­yun­ca Ital­ya'­da ha­li­ci­lik sek­tö­rün­de hiz­met ver­dik. Ital­yan ta­sa­ri­mi per­de­ler ile sek­tö­re fark­li bir so­luk ka­zan­di­ra­ca­giz. Ay­ri­ca bir Ital­yan per­de­ci­yi de ge­tir­te­ce­giz.' dedi.

­BU­YUK KAM­PAN­YA
­BU ya­ti­rim­la­ra il­çe­nin ve il­çe hal­ki­nin çok faz­la ih­ti­ya­ci ol­du­gu­nu söy­le­yen Ra­ma­zan Öz­can, 'Ta­lep çok faz­la. Il­çe hiz­la bü­yü­yor ve biz de bu ta­le­be kar­si­lik ver­mek is­ti­yo­ruz. Ha­li, per­de ve par­ke sek­tö­rüy­le ge­nis bir hiz­met ala­ni­na sa­hip ola­ca­giz. Va­tan­das­lar ma­ga­za­mi­za gel­dik­le­ri za­man ev ta­sa­ri­miy­la il­gi­li her se­ye ula­sa­bi­le­cek. Par­ke­si­ni dö­se­tip per­de­si­ni tak­ti­ra­cak ve ha­li­si­ni da se­re­cek.Ana ma­ga­za­miz­da­ki ha­li­lar­da yüz­de 50 in­di­rim var. Ay­ri­ca es­ki­yi ge­tir, ye­ni­yi gö­tür kam­pan­ya­siy­la da ev­ler­de­ki ha­li­la­ri ye­ni­li­yo­ruz' de­di.

Bakmadan Geçme