­Her iki ta­raf da sag­du­yu­lu ol­ma­li

Tür­ki­ye, Tak­sim Olay­la­ri ile bir­lik­te gün­de­me ge­len po­lis sid­de­ti­ni tar­ti­si­yor. Tor­ba­li’­da bir haf­ta bo­yun­ca de­vam eden Ge­zi Par­ki’­na des­tek ey­lem­le­ri­nin so­run­suz bit­me­sin­de önem­li rol oy­na­yan Tor­ba­li Il­çe Em­ni­yet Mü­dür Yar­dim­ci­si Ugur Ih­san Azap: Her iki ta­raf da sag­du­yu­lu olur­sa si­kin­ti ya­san­maz. ­GE­ZI par­ki ey­lem­le­rin­de 2 haf­ta ge­ri­de ka­lir­ken, pro­tes­to­lar fark­li il ve il­çe­ler­de de­vam edi­yor. [&hellip]

Tür­ki­ye, Tak­sim Olay­la­ri ile bir­lik­te gün­de­me ge­len po­lis sid­de­ti­ni tar­ti­si­yor. Tor­ba­li'­da bir haf­ta bo­yun­ca de­vam eden Ge­zi Par­ki'­na des­tek ey­lem­le­ri­nin so­run­suz bit­me­sin­de önem­li rol oy­na­yan Tor­ba­li Il­çe Em­ni­yet Mü­dür Yar­dim­ci­si Ugur Ih­san Azap: Her iki ta­raf da sag­du­yu­lu olur­sa si­kin­ti ya­san­maz.

­GE­ZI par­ki ey­lem­le­rin­de 2 haf­ta ge­ri­de ka­lir­ken, pro­tes­to­lar fark­li il ve il­çe­ler­de de­vam edi­yor. Tor­ba­li'­da gün­ler­dir sü­ren ey­lem­ler se­siz ve sa­kin­ce so­na er­di. Geç­ti­gi­miz haf­ta Tor­ba­li'­da yüz­ler­ce in­sa­nin di­sa­ri çik­ma­siy­la Tak­sim'­de­ki olay­la­ri pro­tes­to eden va­tan­das­lar, her­han­gi bir tas­kin­lik çi­kar­ma­dan ey­lem­le­ri­ni ta­mam­la­mis­ti. Va­tan­da­sin sag­du­yu­lu pro­tes­to­la­ri­na ay­ni sa­kin­lik­te es­lik eden po­lis ekip­le­ri­nin ba­sin­da ise Tor­ba­li Il­çe Em­ni­yet Mü­dür Yar­dim­ci­si Ugur Ih­san Azap var. Geç­ti­gi­miz gün­ler­de Tor­ba­li'­da Ge­zi Par­ki'­na des­tek için ya­pi­lan yü­rü­yüs­ler­de va­tan­das­la­ra hiç­bir mü­da­ha­le­de bu­lun­ma­ya­rak va­tan­das­lar­dan bü­yük tak­dir top­la­yan eki­bin ba­sin­da bu­lu­nan Azap, tüm so­run­la­rin kar­si­lik­li sag­du­yu ile çö­zü­le­bi­le­ce­gi­ni söy­le­di.

210 PO­LIS GÖ­REV YAP­TI
1 HAF­TA bo­yun­ca sü­ren ey­lem­ler­de Il­çe Em­ni­yet Mü­dür­lü­gü'­ne bag­li po­lis me­mur­la­ri ey­lem­ci­le­re sag­du­yu­lu yak­la­si­mi ile tak­dir top­la­di. So­kak­la­ra dö­kü­len ve slo­gan atan va­tan­das­la­ra po­lis ekip­le­ri sag­du­yu­lu yak­la­sin­ca 1 haf­ta bo­yun­ca ey­lem­ler so­run­suz geç­ti. Il­çe Em­ni­yet Mü­dür Yar­dim­ci­si Ugur Ih­san Azap, pro­tes­to­lar­da hiç­bir va­tan­da­sin ma­li­na ya da ca­ni­na hiç­bir se­kil­de za­rar gel­me­di­gi­ni bil­dir­di.

'­SAG­DU­YU OLUN­CA SO­RUN­LAR OR­TA­DAN KAL­KI­YOR'
­TAK­SIM Ge­zi Par­ki Olay­la­ri son­ra­sin­da bas­la­yan ey­lem­ler, il ve il­çe­ler­de de­vam edi­yor. Tor­ba­li'­da ey­lem­le­rin so­run­suz bit­me­si için el­le­rin­den ge­len ça­ba­yi gös­ter­dik­le­ri­ni söy­le­yen Il­çe Em­ni­yet Mü­dü­rü Ugur Ih­san Azap, yak­la­sik 210 po­li­sin bü­yük bir öz­ve­ri ile ça­lis­ti­gi­ni söy­le­di. Azap, 'U­zü­cü olay­la­rin ya­san­ma­ma­si için eli­miz­den ge­le­ni yap­tik. Bir va­tan­da­sin ca­ni­nin yan­ma­si­na izin ver­me­dik. Her iki ta­ra­fin sag­du­yu­lu ol­ma­si il­çe­miz adi­na ha­yir­li ol­du. Bu tür olay­lar­da her iki ta­raf da sag­du­yu­lu olun­ca so­run­ çikmiyor '
ko­nus­tu.

Bakmadan Geçme