­Ma­a­s al­di­gi ki­si­le­ri IC­RA­YA VER­DI!

Aç­ti­gi da­va­lar­la Tür­ki­ye’­de ilk­le­re im­za atan apart­man yö­ne­ti­ci­si Nu­ri Azap­lar, yi­ne çok ses ge­ti­re­cek bir da­va­ya im­za at­ti. Azap­lar, ai­da­ti­ni öde­me­yen 18 ev sa­hi­bin­den 9 bin li­ra ai­dat pa­ra­si­ni ala­bil­mek için ic­ra ta­ki­bi bas­lat­ti. TOR­BA­LI’­NIN ilk ve tek ma­as­li apart­man yö­ne­ti­ci­si olan Nu­ri Azap­lar, ol­duk­ça il­ginç bir uy­gu­la­ma­ya da­ha im­za at­ti. Azap­lar, gö­rev yap­ti­gi apart­man­da [&hellip]

Aç­ti­gi da­va­lar­la Tür­ki­ye'­de ilk­le­re im­za atan apart­man yö­ne­ti­ci­si Nu­ri Azap­lar, yi­ne çok ses ge­ti­re­cek bir da­va­ya im­za at­ti. Azap­lar, ai­da­ti­ni öde­me­yen 18 ev sa­hi­bin­den 9 bin li­ra ai­dat pa­ra­si­ni ala­bil­mek için ic­ra ta­ki­bi bas­lat­ti.

TOR­BA­LI'­NIN ilk ve tek ma­as­li apart­man yö­ne­ti­ci­si olan Nu­ri Azap­lar, ol­duk­ça il­ginç bir uy­gu­la­ma­ya da­ha im­za at­ti. Azap­lar, gö­rev yap­ti­gi apart­man­da ba­zi ev sa­hip­le­ri­nin or­tak kul­la­nim alan­la­ri için öde­me­si ge­re­ken ai­dat­la­ri öde­me­di­gi için ic­ra­ya ver­di. Cum­hu­ri­yet Ma­hal­le­si Ba­ris Ya­pi Si­te­si 17. Blok­'un yö­ne­ti­ci­li­gi­ni ya­pan Azap­lar, 18 da­i­re sa­hi­bin­den top­lam­da 9 bin li­ra ala­cak­la­ri ol­du­gu­nu, öde­me­dik­le­ri için ic­ra ta­ki­bi bas­la­til­di­gi­ni ve ki­sa za­man son­ra tah­sil edi­le­ce­gi­ni söy­le­di. Azap­lar, Tür­ki­ye'­de bir il­ki ger­çek­les­ti­re­rek ka­pi da­va­si aç­mis­ti.

A­I­DAT­LAR IC­RA YO­LUY­LA TAH­SIL  EDI­LE­CEK
­DO­KUZ Ey­lül Uni­ver­si­te­si Tor­ba­li Mes­lek Yük­sek Oku­lu'n­da me­mur ola­rak gö­rev ya­pan Nu­ri Azap­lar, ay­ni za­man­da pro­fes­yo­nel ola­rak apart­man yö­ne­ti­ci­li­gi ya­pi­yor. Cum­hu­ri­yet Ma­hal­le­si Ba­ris Ya­pi Si­te­si 17. Blok­'un yö­ne­ti­ci­li­gi­ni ya­pan Azap­lar, apart­man­da bu­lu­nan 54 da­i­re­den 18 ev sa­hi­bi ai­dat pa­ra­la­ri­ni öde­me­yin­ce mah­ke­me­nin yo­lu­nu tut­tu. 25 TL ai­dat, 50 TL de avans be­de­li­ni öde­me­yen 18 ev sa­hi­bin­den alin­ma­si ge­re­ken 9 bin li­ra, Azap­lar­'in aç­ti­gi da­va so­nu­cun­da ic­ra yo­luy­la tah­sil edi­le­cek. Da­ha ön­ce aç­ti­gi da­va­lar­la Tür­ki­ye'­de il­ke im­za atan Azap­lar, bu sa­ye­de yi­ne çok ko­nu­su­la­cak bir is­le­me im­za at­ti. Öte yan­dan, apart­man­da otu­ran bir da­i­re sa­hi­bi de Nu­ri Azap­lar­'i ve bi­na­ya di­sa­ri­dan yö­ne­ti­ci ata­yan 12 ki­si­yi mah­ke­me­ye ver­di.

'­PROFESYONELIM'
­NU­RI Azap­lar, 'Ben bu isi pro­fes­yo­nel ola­rak ya­pi­yo­rum. Kim­se kim­se­nin hak­ki­ni yi­ye­mez' de­di. Apart­man­da yö­ne­ti­ci­lik yap­ma­ya bas­la­di­gi gün­den son­ra her ek­si­gi gi­der­di­gi­ni be­lir­ten Azap­lar, 'Ben­den ön­ce bi­na­nin asan­sör­le­ri ça­lis­mi­yor­du, elekt­rik­le­ri yok­tu. Ben gö­re­ve gel­dik­ten son­ra bu so­run­la­rin ta­ma­mi­ni gi­der­dik. Ka­çak elekt­rik kul­la­ni­min­dan do­la­yi 5 bin 600 li­ra pa­ra öden­me­si ge­re­ki­yor­du, on­la­ri öde­dik ve bi­tir­dik. Sim­di 18 ki­si­den 9 bin li­ra ala­ca­gi­miz var. Apart­man ge­lir ver­gi­si­ne ta­bi. Kim­se­nin hak­ki­ni kim­se­ye ge­çir­mem' dedi.

Bakmadan Geçme