Şubat Meclisi toplandı: Sivrikaya istifa etti

Torbalı Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısı gerçekleşti. Başkanlık ve komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının dilek ve temenniler kısmında Yıldız Sivrikaya, meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Torbalı Belediye Meclisi'nin Şubat toplantısı gerçekleşti. Başkanlık ve komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının dilek ve temenniler kısmında Yıldız Sivrikaya, meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Sivrikaya, ' 'Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde halkın teveccühü ile meclis üyesi seçildim. Geçtiğimiz nisan ayında belediye başkanımız İsmail Uygur hayatını kaybetti. Kendisi daima kalbimizde yaşayacaktır. Bizler bu onurlu göreve hala devam etmekteyiz. Ancak ben bu onurlu görevden başka bir onuru görevde yer almak için bugün meclis üyeliğinden istifa ettim. Bu süreç içerisinde kalbinizi kırdıysam, hakkınızı aldıysam başta sayın başkan, siz değerli meclis üyeleri, Torbalı halkından ve tüm belediye emekçilerinden helallik istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Allah nasip ederse başka bir dönemde tekrar bu çatı altında buluşmak dileğiyle.' açıklamasında bulundu.

TEMENNİLERİ KABUL ETTİ

Sivrikaya'nın açıklamalarından sonra Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ile Torbalı Belediyesi Meclisi Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Sözcüsü Özgür Erman Çağlar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda meclis üyesi Sivrikaya'ya hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin; 'Hayırlısı olsun. Allah yolunu, bahtını açık etsin. Gene hep beraberiz, gönlümüz, kalbimiz bir.' ifadelerini kullanırken, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Sözcüsü Özgür Erman Çağlar ise, 'Biz de Yıldız Sivrikaya ile 2014 yılından bu yana uyumlu bir çalışma yürüttük. Kendi tasarrufudur, çıkmış olduğu yolun kendisine hayırlar getirmesini diliyoruz' dedi. Sivrikaya, kendisine sunulan dilek ve temennileri teşekkür ederek kabul etti.

Bakmadan Geçme