14 ki­si Rich­mond’­da is basi yapacak

IS­KUR­’un dü­zen­le­mis ol­du­gu Is Ba­si Prog­ra­mi kap­sa­min­da 14 ki­si­ye is imkâ­ni sag­la­na­cak. 14 ki­si­yi Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort­’a gön­de­ri­le­rek 6 ay egi­tim gö­re­cek, 14 ki­si be­ge­nil­di­gi tak­tir­de de­vam­li ola­rak ça­lis­ma fir­sa­ti bu­la­cak. 6 ay sü­re içe­ri­sin­de ise 14 ki­si­nin cep harç­li­gi, sag­lik si­gor­ta­si ve bir çok im­kan­lar sag­la­na­cak ­IS­KUR ile Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort Is Ba­si egi­tim [&hellip]

IS­KUR­'un dü­zen­le­mis ol­du­gu Is Ba­si Prog­ra­mi kap­sa­min­da 14 ki­si­ye is imk­ni sag­la­na­cak. 14 ki­si­yi Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort­'a gön­de­ri­le­rek 6 ay egi­tim gö­re­cek, 14 ki­si be­ge­nil­di­gi tak­tir­de de­vam­li ola­rak ça­lis­ma fir­sa­ti bu­la­cak. 6 ay sü­re içe­ri­sin­de ise 14 ki­si­nin cep harç­li­gi, sag­lik si­gor­ta­si ve bir çok im­kan­lar sag­la­na­cak

­IS­KUR ile Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort Is Ba­si egi­tim prog­ra­mi kap­sa­min­da 14 ki­si­ye is imk­ni sag­la­ya­cak. Pro­je kap­sa­min­da 14 ki­si­yi Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort­'a gön­de­re­cek. Prog­ram­dan ye­ni me­zun ol­du­gu için is bul­mak­ta si­kin­ti çe­ken ög­ret­men, avu­kat, mü­hen­dis­ler ile açik ög­re­tim ve­ya ikin­ci ög­re­tim son si­nif­ta oku­yan ög­ren­ci­ler ve en­gel­li­ler de ya­rar­la­na­bi­le­cek. Tür­ki­ye Is Ku­ru­mu (IS­KUR), is­siz­li­gi azalt­ma ça­lis­ma­la­ri kap­sa­min­da yü­rüt­tü­gü 'is­ba­si egi­tim prog­ra­min­da' bu yil he­def bü­yüt­tü. Ge­çen yil 32 bin ki­si­nin ya­rar­lan­di­gi is­ba­si egi­ti­mi bu yil en az 150 bin ki­si­ye ve­ri­le­cek. Prog­ram kap­sa­min­da ise Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort ile an­la­sip 14 ele­man ali­mi ya­pi­la­cak. Ka­yit­la­rin Is­kur Su­be Mü­dür­lü­gü'n­den ya­pi­li­yor.

­PAT­RO­NA MA­LI­YE­TI SI­FIR
­IS­BA­SI egi­ti­min­den ya­rar­lan­mak is­te­yen pat­ron­lar, 6 ay bo­yun­ca si­fir ma­li­yet­le ele­ma­ni­ni 'is ba­sin­da' ta­ni­ma fir­sa­ti bu­lu­yor. IS­KUR, bu prog­ram çer­çe­ve­sin­de gön­der­di­gi ele­man­la­ra 6 ay bo­yun­ca gün­lük 25 li­ra 'cep harç­li­gi' ve­ri­yor. Ge­nel sag­lik si­gor­ta­si ile is ka­za­si mes­lek has­ta­li­gi si­gor­ta prim­le­ri­ni de üst­le­ni­yor. Pat­ro­na da sa­de­ce ele­ma­ni is ba­sin­da gö­re­rek, de­ger­len­dir­mek dü­sü­yor. Isi­ni be­ge­nir­se de ise ali­yor. Bu kap­sam­da Sel­çuk'­ta bu­lu­nan Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort ile an­las­ma ya­pan Is­kur, su­an 5 ki­si ka­yit olup ise bas­la­di. 9 ki­si­nin da­ha ali­na­ca­gi söy­le­nir­ken ka­yit­la­rin Is­kur da ya­pil­ma­si bil­di­ril­di.

'25 LI­RA CEP HARÇ­LI­GI VE­RI­LE­CEK'
­RICH­MOND Ep­hes­sus Re­sort In­san Kay­nak­la­ri Se­fi Gül Er­du­gan Ço­ban, bu pro­je­ye des­tek ver­dik­le­ri­ni di­le ge­tir­di. Is Ba­si Prog­ram­la­ri kap­sa­min­da Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort­'a top­lam 14 ki­si­nin 6 ay­lik ise ali­na­ca­gi, uy­gu­la­ma­li bir si­nav­dan ge­çip, mes­lek sa­hi­bi ola­cak­la­ri­ni söy­le­yen Gül Er­du­gan Ço­ban, 'Sel­çuk'­ta bu­lu­nan Rich­mond Ep­hes­sus Re­sort. 6 ay­li­gi­na 14 ki­si­ye is im­ka­ni sag­la­ya­ca­giz. 6 ay içe­ri­sin­de ye­mek, gün­lük cep harç­li­gi, sag­lik si­gor­ta­si gi­bi bir çok ko­sul­lar­dan va­tan­das­lar ya­rar­la­na bi­le­cek. Biz­ler bu kap­sam­da Tor­ba­li'­dan da ka­ti­lim­la­ri bek­li­yo­ruz. Ka­yit­lar önü­müz­de­ki gün­le­re ka­dar de­vam ede­cek. Ka­yit­lar ise Is­kur Su­be Mü­dür­lü­gün­de ya­pi­la­bi­lir.' sek­lin­de ko­nus­tu.

Bakmadan Geçme