KÖPRÜ ALTINDA UYUŞTURUCU İÇİP YANGIN ÇIKARDILAR

Çaybaşı Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde bulunan tren yolu üzerindeki köprünün altında yangın çıktı. Kuru otların hızla tutuşmasıyla yayılan ateş, yakınlarda bulunan bir tarım alanına sıçradı. Kısa sürede yayılan ateş, tarım alanı içerisinde balyelenmiş halde bulunan samanların da yanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin verdiği yoğun uğraş sonucunda yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. ÖNLEM ALINMAZSA DAHA BÜYÜK [&hellip]

Çaybaşı Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde bulunan tren yolu üzerindeki köprünün altında yangın çıktı. Kuru otların hızla tutuşmasıyla yayılan ateş, yakınlarda bulunan bir tarım alanına sıçradı. Kısa sürede yayılan ateş, tarım alanı içerisinde balyelenmiş halde bulunan samanların da yanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin verdiği yoğun uğraş sonucunda yangın daha fazla büyümeden söndürüldü.

ÖNLEM ALINMAZSA DAHA BÜYÜK FACİA YAŞANABİLİR

Alevlerin sıçradığı tarım arazisinin sahibi, yanan samanlar nedeniyle 50 bin lira maddi zarara uğradığını ifade ederken, yangının uyuşturucu madde kullanan kişiler tarafından çıkarıldığını iddia etti. İZBAN hattı üzerine inşa edilen araç üstgeçidinin altında sık sık uyuşturucu madde kullanıldığını ifade eden arazi sahibi, yangının da bu kişiler tarafından çıkarıldığını belirterek sitem etti. Çevrede çok fazla sayıda tarım alanı olduğunu, konutların da bölgeye çok yakın olduğunu ifade eden mağdur çiftçi, 'Köprü altında sık sık uyuşturucu kullanıyorlar. Yangını da o kişiler çıkardı. Bölgede çok fazla konut ve tarım alanı var. Önlem alınmazsa daha büyük bir facia yaşanabilir' dedi.

Bakmadan Geçme