15 Temmuz şehitleri anısına

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi dün Torbalı Belediye Kültür Merkezi'nde '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı' düzenlendi.

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı' düzenlendi. Torbalı Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. 15 Temmuz şehitlerine saygı duruşuyla başlayan programda daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okunarak dua edildi. Milli duyguların hat safhaya çıktığı anma programında konuşma yapan Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Otcu, '15 Temmuz'da devleti ele geçirmeye çalışan hainler milletimizin dik duruşu karşısında yerle yeksan olmuştur. O gece vatan için, bayrak için, bu ülkenin geleceği için hayatını hiçe sayan şehitlerimiz rahmetle anıyoruz. Millet ve devletin kol kola girdiği ülkemize hiçbir güç diz çöktüremeyecek.'' ifadelerini kullandı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, '15 Temmuz ruhunu bütün canlılığıyla aksettiren ve bu muhteşem programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 15 Temmuz da şehit düşen bütün vatan evlatlarını bir kez saha saygı ve minnetle anıyorum. Bu ülke üzerinde plan yapanların planlarının başına geçtiği bu gece ülkemiz için son derece önemlidir. Bu ülke kolay kazanılmadı ki öyle birkaç heveslinin masa başı oyunlarına alet olsun. Kahraman Türk milleti tarihte olduğu gibi vatanına sahip çıkmış ve geleceğine umutla bakmaya devam etmiştir. Bundan sonra da bu tarz şeylere kalkışanlar gereken cevabı misliyle alacaktır.'' dedi. Hamza BODUR

Bakmadan Geçme