22 yaşında, 6 ilçeyi koordine ediyor

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Torbalılı Ali Kazan, aynı zamanda  6 ilçenin de koordinatörlüğünü yapıyor. 22 yaşındaki genç siyasetçi, dinamik yapısıyla göz dolduruyor.   AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Torbalılı Ali Kazan, gerek aldığı görevler gerekse de yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Hem İzmir hem de [&hellip]

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Torbalılı Ali Kazan, aynı zamanda  6 ilçenin de koordinatörlüğünü yapıyor. 22 yaşındaki genç siyasetçi, dinamik yapısıyla göz dolduruyor.

 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Torbalılı Ali Kazan, gerek aldığı görevler gerekse de yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Hem İzmir hem de Torbalı siyasetinde gençlik yapılanmasında kendinden sıklıkla söz ettiren, siyasi hayatta birçok başarıya imza atan Ali Kazan, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. 6 ilçenin koordinatörlüğünü de yapan Ali Kazan, bu kapsamda öncelikle ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. Kazan, genç ve dinamik yapısıyla göz dolduruyor.

TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI YAPTI

4 yıl önce siyasete adım atan 22 yaşındaki Ali Kazan, ilk olarak AK Parti Torbalı Gençlik Kolları'nda Halil İbrahim Elçiboğa başkanlığında yönetimde görev aldı. Ardından da merhum Aydın Soğukçeşme başkanlığında görevlerini sürdüren Ali Kazan,  2 yıl boyunca Teşkilat Başkanlığı yaptı. Özellikle gençlerin teşkilatlanması ve partiye yeni gençlerin kazandırılması hususunda önemli çalışmalara imza atan Ali Kazan'ın bu başarısı İzmir'de de etkisini kısa sürede gösterdi. Torbalı'da 2 yıl boyunca ciddi çalışmalar gerçekleştiren Kazan, son iki yıldır da İzmir'de siyaset yapıyor.

GÖNÜL SOFRASINDA

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Ali Kazan, aynı zamanda bölge koordinatörlüğü görevini de yürütüyor. Kazan, Kemalpaşa, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinin koordinatörlüğünü yapıyor. Özellikle Ramazan ayı dolayısıyla bu ilçelerde gerçekleştirilen iftar organizasyonlarına bizzat katılan Ali Kazan, gençlerle de sık sık bir araya geliyor.  Tüm il genelinde birlik ve beraberlik ortamının yakalandığını dile getiren Kazan: 'Küçük Menderes Havzası'ndaki ilçelerde yaptığımız toplantılarda gördüğümüz birlik ve beraberlik ortamı bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Gençlerin siyasette daha etkin olması için çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme