45 YIL SONRA TORBALI’DA NİKAH MASASINA OTURDULAR

Torbalı Lisesi'nde aynı sınıfta okuyan İrfan Yüksel ve Müzeyyen Özel 45 yıl sonra birbirlerini tekrar buldu.

Torbalı Lisesi'nde aynı sınıfta okuyan İrfan Yüksel ve Müzeyyen Özel 45 yıl sonra birbirlerini tekrar buldu. Hayatlarının ikinci baharında yaşamlarını birleştirmek isteyen çift, nikh masasına oturdu. İrfan Yüksel ve Müzeyyen Önal'ın lise arkadaşları, mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmadı.

İKİNCİ BAHARI MUTLU YAŞAYACAKLAR

İrfan Yüksel ile Müzeyyen Özel, 1975 yılında Torbalı Lisesi'nde aynı sınıfta liseye başladılar. 3 yıl sonra mezun olan ikili yıllar sonra tekrar bir araya geldi. İkinci baharlarını yaşayan çift, Torbalı Belediyesi Nikh Salonu'nda gerçekleşen nikh töreni ile hayatlarını birleştirdi.

LİSE ARKADAŞLARI ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI

45 yıl sonra yaşamlarını birleştiren lise arkadaşlarını, birlikte okudukları okul arkadaşları yalnız bırakmadı. İkisi de Torbalı'da ikamet eden İrfan ile Müzeyyen çiftinin yapılan nikah töreninde heyecanlı anlar da yaşandı. 63 yaşındaki çiftin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Nikah memurunun sorduğu soruya 'evet' yanıtını veren Müzeyyen Özel ile İrfan Yüksel, hayatlarının bundan sonraki kısmını sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmek istediklerini söylediler.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme