6 defa mühürlenmişti

Yoğurtçular Mahallesinde yer alan ve daha önce kumar oynatıldığı tespit edilerek 6 defa mühürlenen metruk bina yıkıldı. Girişleri mühürlenmesine rağmen duvarı kırılarak içeride kumar oynatılan binada toplamda 200 kişiye işlem yapıldığı öğrenildi

İlçede kahvehaneler başta olmak üzere pek çok işletmeye kontroller yapılarak denetimlerde bulunuluyor. Polis ve jandarma ekipleri gelen ihbarlar doğrultusunda kumar oynatıldığı tespit edilen mekanlara da baskın yaparak cezai işlem uyguluyor. Kumar oynatılan işletmelere para cezası kesilerek mühürleniyor. Ayrancılar Jandarma Karakolu da yaptığı başarılı operasyonlarla bölgedeki kumar oynatılan yerleri kapatarak kontrollerini sürdürüyor. Ekiplerin defalarca mühürlediği Yoğurtçular Mahallesi'ndeki ruhsatsız yapı geçtiğimiz günlerde yıkıldı.

TOPLAMDA 200 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Yoğurtçular Mahallesi'nde yerleşim yerlerinin dışında yer alan atıl durumdaki tek katlı binada çeşitli düzeneklerle kumar oynatıldığı gerekçesiyle birçok defa jandarma ekipleri tarafından mühürlendi. Kapıları mühürlenen adreste kumar oynamaktan vazgeçemeyen kumar bağımlıları duvarları kırarak içeriye girerek filmlere konu olacak olayın altına imza atmıştı. Toplamda altı defa kapısı mühürlenen binada toplamda 200 kişiye kumar oynamaktan dolayı para cezası kesildi. Ruhsat ve kaçak olarak inşa edildiği belirlenen bina Torbalı Belediyesi ekiplerince geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Bölge sakinleri kumar yuvası haline gelen yerin yıkılması ile rahat bir nefes aldı. Ayrancılar Jandarma Karakolundaki görevli askerlerin bölgede yasa dışı kumar oynatanlara karşı devriye ve kontrollerinin arttırıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme