Acun'un karsisinda ter dökecekler

Hollywood Recordz Rap Grubu, Acun Ilicali’nin hazirlayip sundugu ve izlenme rekorlari kiran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarismasina katilmaya hazirlaniyor. TORBALILI rapçi gençler, basarili televizyon yapimcisi ve sunucusu Acun Ilicali’nin hazirlayip sundugu ve izlenme rekorlari kiran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarismasina katilmaya hazirlaniyor. Ilçenin genç rapçilarindan olan Erdal Toprak’in kurmus oldugu Hollywood Recordz Rap Grubu yarismaya katilacak. Bugün [&hellip]

Hollywood Recordz Rap Grubu, Acun Ilicali'nin hazirlayip sundugu ve izlenme rekorlari kiran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarismasina katilmaya hazirlaniyor.

TORBALILI rapçi gençler, basarili televizyon yapimcisi ve sunucusu Acun Ilicali'nin hazirlayip sundugu ve izlenme rekorlari kiran 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarismasina katilmaya hazirlaniyor. Ilçenin genç rapçilarindan olan Erdal Toprak'in kurmus oldugu Hollywood Recordz Rap Grubu yarismaya katilacak. Bugün Izmir Alsancak semtinde bulunan Marche Cobert Otelde düzenlenecek olan ön eleme yarismalarina katilacak olan genç yarismacilar, seçilmeleri halinde Show Tv ekranlarindaki yerlerini alacaklar.

GENÇ RAPÇILAR TORBALI'YI TEMSIL EDECEK

TELEVIZYON ekranlarinda yayinlanan programlara ilçedeki gençlerde büyük talep gösteriyor. Show Tv ekranlarinda yayinlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarismaya Torbalili rapçi gençler katilmaya hazirlaniyor. Ilçenin genç yeteneklerinden olan ve rap sarkilari ve grubu ile adini duyuran Erdal Toprak'in kurmus oldugu Hollywood Recordz Rap Grubu'ndaki gençler, yarismaya katilarak Torbali'yi temsil edecek. Grupta yer alan gençlerden Armagan Akiskaliglu'da daha önce 'Türkiye'nin artisti sen misin?' isimli yarismaya katilmisti. Yapilacak olan yarismada rap dansi ve sarkilari söyleyecek olan gençler, kendilerine oldukça güveniyor.
ÖN ELEMELER BU AKSAM YAPILACAK

Internet üzerinden ön basvurularinin kabul edildigini, bugün Izmir Alsancak semtinde bulunan Marche Cobert Otelde düzenlenecek olan ön eleme yarismalarina katilacaklarini belirten Erdal Toprak: 'Bizim grubumuz rap dünyasinda sesini duyuran bir grup. Bu aksam ön elemelere katilacagiz. Elemeleri geçmemiz halinde yarismada ilçemizi temsil edecegiz. Herkesten bu konuda destek istiyoruz' dedi. Rapçi gençlere ise ilçe esnafi sahip çikmis durumda. Pizza Pizza, Tekbir Giyim ve Prosis Bilgisayar isletmeleri gençlere sponsor oldu. Gençleri bu konuda destekledigini söyleyen Prosis Bilgisayar sahibi Serkan Yilmaz: 'Çocuklarin bir sanata gönül vermeleri hos bir durum. Bu konuda kendilerini destekliyorum ve sponsor oldum. Insallah basarili olurlar' seklinde konusarak sözlerini noktaladi.

Bakmadan Geçme