AİLE GÖRÜNÜMLÜ UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

Polisin dikkati, uyuşturucu tacirlerini ele verdi. Uyuşturucu satarak gençleri zehirlemek için hiçbir fırsatı kaçırmayan uyuşturucu tacirleri bu kez kendilerini gizlemek için aile taktiği izledi. Dikkat çekmemek için araçla gezen evli çift kılığına giren iki uyuşturucu satıcısı, polisin dikkati sayesinde yakalandı.  Uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen rutin devriyeler sırasında şüphelenilen bir otomobil, polis tarafından gizli takibe alındı. [&hellip]

Polisin dikkati, uyuşturucu tacirlerini ele verdi. Uyuşturucu satarak gençleri zehirlemek için hiçbir fırsatı kaçırmayan uyuşturucu tacirleri bu kez kendilerini gizlemek için aile taktiği izledi. Dikkat çekmemek için araçla gezen evli çift kılığına giren iki uyuşturucu satıcısı, polisin dikkati sayesinde yakalandı.  Uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen rutin devriyeler sırasında şüphelenilen bir otomobil, polis tarafından gizli takibe alındı. Uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen iki şahıs yakalandı ve araç içerisinde yapılan aramada 77 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri ile birlikte müşterek olarak uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan planlı çalışmalarda; aile görünümü veren H.A ve M.Y isimli şahısların kullanmış oldukları araç içerisinden 77 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Bakmadan Geçme