AK Parti gönül sofrasında buluşuyor

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı'nın gönül sofrası adını verdiği iftar çadırlarına katılım yoğun oluyor AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı,  Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar programlarını 7ayrı bölgede gerçekleşecek. İlki Subaşı'nda gerçekleşen iftar programının  ikincisi Karakuyu'da gerçekleşti. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programına çevre köy ve mahallelerden de katılım oldu. Karakuyu Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftarda [&hellip]

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı'nın gönül sofrası adını verdiği iftar çadırlarına katılım yoğun oluyor

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı,  Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar programlarını 7ayrı bölgede gerçekleşecek. İlki Subaşı'nda gerçekleşen iftar programının  ikincisi Karakuyu'da gerçekleşti. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programına çevre köy ve mahallelerden de katılım oldu. Karakuyu Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftarda konuşma yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, 'Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl bir araya gelememiştik. Bu yıl Ramazan ayının bereketini, huzurunu, güzelliğini hep beraber siz değerli hemşehrilerimizle bir arada yaşıyoruz. Gönül soframıza katılarak, bizimle aynı sofrada buluşan siz değerli Karakuyu halkına teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı bir kez daha tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı.

'BİR ARAYA GELMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ'

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, 'Manevi değeri oldukça yüksek olan bu mübarek Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Gönül soframıza konuk olan siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme