AK Parti'de SKM toplantısı

İlçe SKM Başkanı Hüseyin Söyler önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Mahalle temsilcileri katıldı. AK PARTİ Torbalı İlçe Teşkilatı genel seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. AK Parti İlçe Teşkilatı dün akşam Seçim Koordinasyonu Merkezi (SKM) toplantısı için bir araya geldi. İlçe SKM [&hellip]

İlçe SKM Başkanı Hüseyin Söyler önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Mahalle temsilcileri katıldı.

AK PARTİ Torbalı İlçe Teşkilatı genel seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. AK Parti İlçe Teşkilatı dün akşam Seçim Koordinasyonu Merkezi (SKM) toplantısı için bir araya geldi. İlçe SKM Başkanı Hüseyin Söyler önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda, 1 Kasım seçimleri öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu.

 

AKBIYIK: MİTİNG HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR

 

Toplantıda bir konuşma yaparak SKM çalışmalarının önemine değinen İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, 'Bu seçimin önemini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. İlçemizde gerçekleşecek seçim çalışmaları ile ilgili planlamaları yaptık. Seçime yönelik bütün çalışmalarımız Seçim Koordinasyonu Merkezimiz tarafından programlanıyor. Bu programa her birimiz uyacağız ve ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Üzerinize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğinizden şüphem yok. SKM Başkanlığını deneyimleri ile bizlere yön veren Hüseyin Söyler ağabeyimiz yapıyor. Onun tecrübelerine güveniyoruz ve seçimin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum' dedi. Akbıyık ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile İzmir'de yapılacak olan miting içinde hazırlıklarının sürdüğünü, Torbalı'dan da mitinge yoğun bir katılım ile gideceklerini belirtti.

SÖYLER: İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

 

1 Kasım genel seçimlerinin önemini vurgu yapan SKM Başkanı Hüseyin Söyler ise konuşmasında, 'Kadın, Gençlik Kolları ve mahalle temsilcilerimiz ile seçime kadar sürekli istişare halinde olacağız. Baktığımızda 1 Kasım seçimlerinin önemini hepimiz görebiliyoruz. 26. Dönem milletvekili seçimlerinde partimizin tek başına iktidar olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilat mensuplarımızla, kurucularımızla, mahalle başkanlarımızla, aday adayı olan bütün yol arkadaşlarımızla 1 Kasım genel seçimlerine hep birlikte hazırlanacağız. ' şeklinde konuştu. Serkan GÜNBAY

Bakmadan Geçme