Akpinar: Görevimin basindayim

YILDIZI son dönemde parlayan internet sitelerinden Ege Postasi dün Torbali Eski Belediye Baskani Ismail Uygur ve CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar ile yapilan bir röportaja yer verdi. Ikiliyle, seçimin neden kaybedildigini, genel seçim sürecinde neler yapilacagini, hedeflerini, AK Partili belediye baskani Adnan Yasar Görmez'in 8 aylik performansi konusuldu. ISTIFA ETMEYECEGIM Akpinar röportajda genel seçim sonrasinda [&hellip]

YILDIZI son dönemde parlayan internet sitelerinden Ege Postasi dün Torbali Eski Belediye Baskani Ismail Uygur ve CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar ile yapilan bir röportaja yer verdi. Ikiliyle, seçimin neden kaybedildigini, genel seçim sürecinde neler yapilacagini, hedeflerini, AK Partili belediye baskani Adnan Yasar Görmez'in 8 aylik performansi konusuldu.

ISTIFA ETMEYECEGIM

Akpinar röportajda genel seçim sonrasinda yapilacak kongrede aday olmayacagini su sözlerle açikladi: 'Görevimin basindayim. Istifa etme düsüncem yok. Genel seçim süreci sonrasinda gerçeklesecek olagan kongrede aday olmayi düsünmüyorum. Önemli olan koltugu alttan gelen gençlere birakabilmek. Koltuga yapisik ömrümüzün sonuna kadar kalalim lüksümüz yok. En önemli unsur CHP'nin bayragini daha yukarilarda dalgalandirmak. Olaganüstü bir durum olmazsa olagan kongreye kadar koltuktayim.

Bakmadan Geçme