Araba parasıyla waffle dükkanı açtı

Çocuklarını önce waffle yedirmeye götüren, ardından masraflar artınca evde kendisi yapan Pınar Boztepe, araba parasıyla waffle dükkanı açtı. Ayrancılar’ın ilk waffle dükkanı büyük ilgi görüyor BELÇİKA menşeli waffle'ı Türk damak tadına uyarlayıp yeni çeşitlerle zenginleştiren Waffel’ci Pınar, büyük ilgi görüyor. Ayrancılar’da kapılarını hizmete açan mekan, bölgede bir ilki gerçekleştirirken, yediden yetmişe herkes tarafından beğeni topluyor. [&hellip]

Çocuklarını önce waffle yedirmeye götüren, ardından masraflar artınca evde kendisi yapan Pınar Boztepe, araba parasıyla waffle dükkanı açtı. Ayrancılar'ın ilk waffle dükkanı büyük ilgi görüyor

BELÇİKA menşeli waffle'ı Türk damak tadına uyarlayıp yeni çeşitlerle zenginleştiren Waffel'ci Pınar, büyük ilgi görüyor. Ayrancılar'da kapılarını hizmete açan mekan, bölgede bir ilki gerçekleştirirken, yediden yetmişe herkes tarafından beğeni topluyor. Derslerinde başarılı olan kızını ödüllendirmek için waffle yemeye götüren Pınar Boztepe, masraflar artmaya başlayınca evde waffle'i evde yapmaya başladı. Bu işte yetenekli olduğunu gören Boztepe, araba almak için biriktirdiği parasıyla da çocukluk hayali olan kafeyi açtı. Farklı konseptiyle dikkat çeken Waffel'ci Pınar, zengin bir menüye sahip.

 

AYRANCILAR'DA TEK

 

Son yıllarda büyük bir gelişim içerisine olan Ayrancılar, yeni yatırımlarında adresi haline geldi. Ayrancılar'a yapılan son yatırım da Waffel'ci Pınar oldu. Başarılı kadın girişimci Pınar Boztepe tarafından kurulan işletmenin açılışı önceki gün gerçekleştirildi. İzmir-Aydın asfaltı üzerinde kurulan Waffel'ci Pınar, bölgenin de ilk ve tek waffle dükkanı oldu. Üzerine envai çeşit tatlı ürün konulup, çikolata, meyve, şekerleme, fındık, fıstık, çerez parçacıkları vb. ile zenginleştirilen tatlı çeşidinin müdavimleri ise bir hayli fazla. Waffle, lezzetinin yanı sıra çıtır olması özelliğiyle de büyük beğeni topluyor. Açılışı büyük ilgi gören, özellikle de Hat sanatçısı Ömer Karataş'ın davetlilere hediyesi çok beğenilmişti.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Bu aralar waffle trendi büyük bir hızla yayılıyor. Waffle'a özellikle gençlerin ilgisi çok fazla. Sadece waffle satan mekanların sayısı hızla artıyor. Belçika menşeli bu hamur tatlısını her firma farklı bir tarzda yapıyor. Hazırlanırken kullanılan malzemelerden waffle'ın şekline göre birçok farklı kriter söz konusu. Waffle'ı Türk damak tadına uyarlayan girişimcilerimiz ortaya çıkardıkları yeni tatlarla ciddi bir müşteri kitlesi ortaya çıktı. Bunlardan biri de Waffel'ci Pınar oldu. Ayrancılar'da kapılarını hizmete açan işletme, bölgenin de ilk ve tek waffle dükkanı olma özelliğine sahip.

 

EVDE ÇOCUKLARINA YAPIYORDU

 

Waffel'ci Pınar'ın açılma hikayesini anlatan Pınar Boztepe: 'Kızıma sınavlardan 100 aldığı takdir de waffle yemeye götüreceğimi söyledim. Bir süre sonra her hafta waffle yemeye gider olduk. Haliyle masraflarımız da arttı. Bende, evde yapmaya başladım. Birkaç denemeden sonra gayet güzel waffleler ortaya çıktı. Çocukluk hayalim olan kafeyi açma fikrini hayata geçirmek istedim. Araba almak için biriktirdiğim parayla da burayı açtım. Mekanımızda wafflenin yanı sıra kahvaltı, sıcak-soğuk içecekler ve tost çeşitleri de mevcut' dedi.

 

GÖKHAN YALKALK

 

 

Bakmadan Geçme