Arabayı yıkatarak yenileyin

Yeni devlet hastanesi inşaatı karşısında hizmet veren Şıkır Şıkır Oto Kuaför, deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. İşletme sahibi Ali Ünal, yıkadıkları arabaların adeta yeniden doğduğunu söyledi. TORBALI’NIN tanınmış simalarından olan Ali Ünal, iş dünyasında yeni bir yatırıma daha imza attı. Uzun yıllar boyunca otomobil sektöründe yer alan Ünal, özellikle oto yıkama [&hellip]

Yeni devlet hastanesi inşaatı karşısında hizmet veren Şıkır Şıkır Oto Kuaför, deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. İşletme sahibi Ali Ünal, yıkadıkları arabaların adeta yeniden doğduğunu söyledi.

TORBALI'NIN tanınmış simalarından olan Ali Ünal, iş dünyasında yeni bir yatırıma daha imza attı. Uzun yıllar boyunca otomobil sektöründe yer alan Ünal, özellikle oto yıkama konusunda fazlasıyla titizdi. Arabasını oto yıkamaya götürmesine rağmen, elinden bezi düşürmeyen Ünal, bu işi kendi yapmaya karar verdi. Yeni devlet hastanesi karşısı Sarbek Sanayi Sitesi'nde 140 metrekare büyüklüğe sahip bir işletme alan Ünal, burayı oto yıkamacıya dönüştürdü. Oldukça kaliteli bir hizmet sunmak isteyen Ünal, Şıkır Şıkır Oto Yıkama ile Torbalılılara hizmet verecek. Arabanın yıkama sonrasında göz alıcı olması gerektiğini belirten Ali Ünal, 'Araba konusunda çok titizim. Temiz araba bakımlıdır. Daha kaliteli hizmet vermek amacıyla bu sektöre adım attım' dedi.

TİTİZ TEMİZLİK

Daha titiz, daha kaliteli hizmet amacıyla bu yatırımı yaptığını kaydeden Ali Ünal, Bornova'nın en ünlü yıkamacısı Şükrü Akyıldız'ı da kadrosuna kattı. Akyıldız'ın 15 yıllık bir deneyime sahip olduğunu kaydeden Ünal, Şıkır Şıkır Oto Yıkama'da arabasını bir kez yıkatan araç sahiplerinin bir daha başka yere gitmeyeceğini belirtti. Deneyimli bir ekibe sahip olduğunu ifade eden işletme sahibi, iç-dış yıkama, detaylı temizlik, motor-boya koruma gibi birçok hizmeti verdiklerini kaydetti. Arabaların temizliği konusunda oldukça titiz olduğunu ifade eden Ünal, verecekleri hizmetle sektöre kalite getireceklerini belirtti.

MÜŞTERİNİN KONFORU ÜST DÜZEY

Sarbek Sanayi Sitesi yeni devlet hastanesi binası karşısında 140 metrekare büyüklükteki işletmede kapılarını hizmete açan Şıkır Şıkır Oto Yıkama'da, müşteriler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Temizliğe büyük önem veren işletmenin müşteri bekleme odasında, televizyon, buzdolabı, çay-kahve makinesi ve her türlü soğuk içecek yer alıyor. Verdikleri hizmet ile hem müşterileri hem de araçlarını adeta onore ettiklerini kaydeden Ali Ünal: 'Mekanımız, sıra dışı bir oto yıkama. Çok farklı bir konsepte ve hizmet anlayışına sahibiz. En ince detayına kadar temizlik yapıyoruz. En son araçların temizliğini kontrol edip müşterilerimize teslim ediyoruz. Aldığımız paranın hakkını da kuruşu kuruşuna veriyoruz' şeklinde konuştu.

GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme