Araçlar hemzemin geçitten daha kolay geçecek

TORBALI'DA kilit noktalarda bulunan 3 hemzemin geçide, kauçuk kaplama yapiliyor. Devlet Demiryollari 3. Bölge Müdürlügü, tarafindan Akin Kauçuk adli firmaya yaptirilan çalisma start aldi. Dün is basi yapan ekipler ilk olarak Hükümet Konagi önündeki hemzemin geçitte çalismalara basladi. Hemzemin geçit kauçuk kaplama ile kaplandiktan sonra, trafik akisi bölgeden daha hizli ve sarsintisiz bir sekilde gerçeklestirilebilecek. [&hellip]

TORBALI'DA kilit noktalarda bulunan 3 hemzemin geçide, kauçuk kaplama yapiliyor. Devlet Demiryollari 3. Bölge Müdürlügü, tarafindan Akin Kauçuk adli firmaya yaptirilan çalisma start aldi. Dün is basi yapan ekipler ilk olarak Hükümet Konagi önündeki hemzemin geçitte çalismalara basladi. Hemzemin geçit kauçuk kaplama ile kaplandiktan sonra, trafik akisi bölgeden daha hizli ve sarsintisiz bir sekilde gerçeklestirilebilecek.

HEMZEMIN GEÇIDE KAUÇUK KAPLAMA

TORBALI'DA yillardir araç sürücülerinin ve yayalarin korkulu rüyasi haline gelen tren yolu hemzemin geçitleri böylelikle dünya standartlarina uygun hale getiriliyor. Devlet Demiryollari 3. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan çalismalarda, genis güvenlik önlemleri alindi. Hemzemin geçidin trafige kapatilmasi nedeniyle araçlar alternatif yollara yönlendirildi. Yogun araç trafigi sebebiyle gerek trenlerin, gerekse karayolu vasitalarinin emniyetli geçislerinin saglanmasi amaciyla baslatilan çalismalar Hükümet Konagi hemzemin geçidi, Kapali Pazar yeri hemzemin geçidi ve Mezbaha hemzemin geçidinin tamamlanmasiyla sona erecek. Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Akin Kauçuk proje sorumlusu Makine Mühendisi Seref Özuzun: 'Kompozit malzeme ile kaplanacak olan üç hemzemin geçidin çalismasi Çarsamba günü sona erecek. Bu çalisma ile bölgede bir daha asfaltlama yapilmayacak. Bakimi daha kolay. Araçlarin ise geçis sirasinda sarsilmasinin önüne geçiyor.

Bakmadan Geçme