Ata Demirer Çakirbeyli'de

Ata Demirer'in yeni filmi Niyazi Gül Dört Nala'nin çekimleri Çakirbeyli Mahallesi'nde yapildi. Filmde Demirer'in çocuklugu Çakirbeyli'de geçerken, çekimler bir gün sürdü. UNLU komedyen Ata Demirer, ‘Niyazi Gül Dört Nala’ isimli yeni filminin çekimleri büyük bir hizla devam ediyor. Çekimlerinin büyük bir kismi Izmir'de yapilan sinema filminin bir bölümü de Torbali'da çekildi. Yaklasik 100 kisilik ekip, [&hellip]

Ata Demirer'in yeni filmi Niyazi Gül Dört Nala'nin çekimleri Çakirbeyli Mahallesi'nde yapildi. Filmde Demirer'in çocuklugu Çakirbeyli'de geçerken, çekimler bir gün sürdü.

UNLU komedyen Ata Demirer, 'Niyazi Gül Dört Nala' isimli yeni filminin çekimleri büyük bir hizla devam ediyor. Çekimlerinin büyük bir kismi Izmir'de yapilan sinema filminin bir bölümü de Torbali'da çekildi. Yaklasik 100 kisilik ekip, dün Çakirbeyli Mahallesi'ne geldi ve çekim yapti. Filmde Niyazi Gül karakterini canlandiran Ata Demirer'in çocuklugunun anlatildigi hikaye, iki farkli evde geçiyor. Mahalle sakinleri çekimlere büyük ilgi gösterdi.

 GUÇLU KADRO

Yaptigi standup gösterilerinin yani sira çektigi komedi filmleriyle de adini Türk sinemasina altin harflerle yazdiran Ata Demirer, 'Niyazi Gül Dört Nala' adli yeni sinema filminin çekimlerine basladi. Senaryosunu ünlü komedyenin yazdigi filmin yönetmenligini ise daha önceki filmlerinde birlikte çalistigi Hakan Algül üstlendi. Demirer; Ege'nin Bademler köyünde çekilen filmde 'Niyazi' karakterini canlandiriyor. Filmde; ünlü komedyene Demet Akbag, Sebnem Bozoklu ve Ayse Nil Samlioglu eslik ediyor.

GANI ÖNCEL'IN BABASININ EVI KULLANILDI

Çekimlerinin büyük bir kismi Izmir'de gerçeklesen filmin bir kismi da Çakirbeyli Mahallesi'nde çekildi. Yaklasik 3 ay önce Çakirbeyli'ye gelen yapim ekibi, 2 evde çekim yapmaya karar verdi. Dünde yaklasik 30 araba ve 88 kisilik ekiple bölgeye çikarma yapan yapimci firma, gün boyu çekim yapti. Eski muhtar Gani Öncel'in babasinin evinde çekim yapilirken, mahalleye gelen Ata Demirer'de çekimleri yakindan takip etti. Çekimlerde, Ata Demirer'in çocuklugunun geçtigi yillar anlatildi.GÖKHAN YALKALK

Bakmadan Geçme