ATALAN'DAN 5 BIN MAVI KAPAK

Atalan'in kahvecisi Mehmet Yildiz üç yüz haneli 1000  nüfuslu köyde bes binden fazla mavi kapak topladi. ENGELLI vatandaslara tekerlekli sandalye alinmasi için baslatilan ‘Mavi Kapak Toplama’ kampanyasi her geçen gün biraz daha ilgi görüyor. Engellilerin önündeki engelleri kaldirmak amaciyla baslatilan kampanyaya destek yurdun dört bir yanindan çig gibi büyüyor. Torbali'da da kampanyaya katki oldukça fazla. [&hellip]

Atalan'in kahvecisi Mehmet Yildiz üç yüz haneli 1000  nüfuslu köyde bes binden fazla mavi kapak topladi.
ENGELLI vatandaslara tekerlekli sandalye alinmasi için baslatilan 'Mavi Kapak Toplama' kampanyasi her geçen gün biraz daha ilgi görüyor. Engellilerin önündeki engelleri kaldirmak amaciyla baslatilan kampanyaya destek yurdun dört bir yanindan çig gibi büyüyor. Torbali'da da kampanyaya katki oldukça fazla. Atalan Mahallesi'nde kahve isletmeciligi yapan Mehmet Yildiz mahalleliyi tesvik ederek mavi kapak toplama kampanyasina büyük katki sagladi. Uç yüz haneli, 1000 nüfuslu köyde bes binden fazla mavi kapak toplandi. Ege Universitesi Dis Hekimligi Fakültesi öncülügünde gerçeklestirilen kampanyaya katki yapmaktan mutluluk duydugunu belirten Yildiz: 'Mahalle halki da benim gibi duyarli olunca, azimsanmayacak sayida kapak toplamayi basardik. Engelli insanlarimiza yardim etmek boynumuzun borcudur' seklinde konustu.

480 ARAÇ TESLIM EDILDI

BIRÇOK kisi bu kampanyaya destek oluyor. Köylüsünden esnafina, isçisinden memuruna her kesimden insan engelli insanlarimiz için seferber olmus durumda. Kampanya kapsaminda bugüne kadar Türkiye genelinde 120 ton kapak toplanirken; kapaklar sayesinde alinan 480 aracin teslimi yapildi. Duyarli vatandaslarimizin çabalariyla onlarca engellinin artik tekerlekli sandalyesi var.

Bakmadan Geçme