Ayrancilar esnafi güçlerini birlestiriyor

Ayrancilar’daki esnaflar, bir araya gelerek dernek kurdu. Yaklasik 800 üyesi bulunan Ayrancilar Esnaflari Kalkindirma ve Dayanisma Dernegi, bugün gerçeklestirilecek açilis töreni ile hizmete girecek. AYRANCILAR’DA faaliyet gösteren esnaflar, tek çati altinda toplaniyor. FNG Grup’un sahibi Ahmet Gümüs’ün önderliginde ve bölgedeki esnaflarin isbirligiyle, Ayrancilar Esnaflar Kalkindirma ve Dayanisma Dernegi kuruldu. Dernek ile Ayrancilar’in gelismesine katki sunulmasi [&hellip]

Ayrancilar'daki esnaflar, bir araya gelerek dernek kurdu. Yaklasik 800 üyesi bulunan Ayrancilar Esnaflari Kalkindirma ve Dayanisma Dernegi, bugün gerçeklestirilecek açilis töreni ile hizmete girecek.

AYRANCILAR'DA faaliyet gösteren esnaflar, tek çati altinda toplaniyor. FNG Grup'un sahibi Ahmet Gümüs'ün önderliginde ve bölgedeki esnaflarin isbirligiyle, Ayrancilar Esnaflar Kalkindirma ve Dayanisma Dernegi kuruldu. Dernek ile Ayrancilar'in gelismesine katki sunulmasi bekleniyor. Yaklasik 800 üyesi bulunan dernek, bugün gerçeklestirilecek olan açilis töreni ile resmen hizmete girecek. Degisime ve dönüsüme uyum saglayabilen güçlü bir esnaf ve sanatkar kesimi yaratmak, esnaf ve sanatkarlarin ekonomiye sagladiklari katkiyi arttirmak ve rekabet gücü kazanmalarini saglamak amaci ile dernegi kurduklarini söyleyen Kurucu Baskan Ahmet Gümüs, 'Dernegimiz ile Ayrancilar'in ve halkinin sorunlarini çözmek için elimizden geleni yapacagiz' dedi.

'HIZMET KALITESINI ARTTIRACAGIZ'
DERNEK, bugün saat 13.00'te gerçeklestirilecek olan açilis töreni ile resmen hizmete girecek. Medifema Hastanesi arkasinda Egekent4'te bulunan dernek binasinin açilis törenine is ve siyaset dünyasi davet edildi. Dernekçilik kültüründe yöneticiler kadar üyelerin de büyük önem tasidigini söyleyen Gümüs; dernegin üyelere, üyelerin de dernege karsi sorumluluklari bulundugunu belirtti. Bu sorumluluk bilinci ile bu dernek çatisinda Ayrancilar halkinin sevincine ve üzüntüsüne ortak olacaklarini dile getiren Gümüs, 'Amacimiz birlik olmak, güçlü olmak ve Ayrancilar'i çagdas bir anlayisla yarinlara tasimaktir. Esnaf ve sanatkarlar, ülkemizin sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yasaminda vazgeçilmez öneme sahiptirler. Dernek olarak, esnaf ve sanatkarlarin hizmet kalitesini ve kapasitesini arttirarak küresellesen dünya ekonomisi karsisinda 21. yüzyila yarasir kalite ve yeterlilikte destek ve hizmet sunan bir hale getirmeyi amaçlamaktayiz' seklinde konustu.

DERNEK BUGUN AÇILIYOR
DERNEKTE hedefledikleri yogun çalismalar sayesinde Ayrancilar'in yeni bir yüz kazanacagini dile getiren Ahmet Gümüs, 'Çalismalarimizin meyvesini her yil arttirarak, hedefledigimiz çitanin üstüne çikip yeni bir basariya imza atacagiz. Dernekçilik zor ve özveri isteyen bir sanattir. Fedakarlikla çalismak ister, çalisani desteklemek, takdir etmek, hakkini teslim etmek ve hosgörü ister. Buradan hareketle, dernekteki yönetici arkadaslarimiz ve üyelerimizden baslayarak en üstten en alta kadar her üye görev ve sorumlulugun bilincinde olmalidir. Beldemizde yasanan hüzün acimiz, mutluluk dügünümüz olacaktir. Dernegimiz Ayrancilar'da dayanisma ve kaynasmanin en güzel birlikteligini gösterecek. Her yörenin kendine özgü adet ve geleneklerini bir mozaikte bütünlestirecegiz'  dedi.

Bakmadan Geçme