AYRANCILAR U 14 TAKIMI FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Torbalı'nın önde gelen spor kulüplerinden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, alt yapıya verdiği önemle bölge sporuna katkı sağlamaya devam ediyor. Kulübün U14 takımı, bu sezon çıktığı ilk üç maçtan da galibiyetle ayrılarak lige muhteşem bir başlangıç yaptı. Yeşil-beyazlılar, öncelikli olarak İzmir şampiyonluğunu hedeflerken, sonrasında Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

BAŞKAN KASIM ERTÜRK'TEN AÇIKLAMALAR

Kulüp Başkanı Kasım Ertürk, U14 takımının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Altyapıya yaptığımız yatırımların meyvelerini topluyoruz. Genç oyuncularımızın gösterdiği performans, bizlere gelecekte daha büyük başarıların sinyalini veriyor. Öncelikli hedefimiz İzmir'de şampiyon olmak, ardından Türkiye şampiyonluğu için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ALT YAPIYA YATIRIM DEVAM EDİYOR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün altyapı programı, sadece sporcu yetiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda gençlerin disiplin, takım ruhu ve kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlıyor. Başkan Ertürk, bölgedeki gençlere spor yapma imkanı sunarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını belirtti ve bu çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı. Kulüp, bu yılki başarılarını daha da ileriye taşımayı planlarken, bölgede genç yetenekleri keşfetmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme