Bank Asya Ligi'ne düselim

UEFA Sampiyonlar Ligi’ne katilmaktan men edilen Fenerbahçe’de karara tepkiler sürüyor. FB'liler Dernegi Baskani Ilkay Öztas: Bizi düsürsünler, alnimizin aki ile çikmasini biliriz TFF tarafindan, UEFA’nin istegi üzerine bu sezon UEFA Sampiyonlar Ligi’ne katilmaktan men edilen Fenerbahçe’de karara tepkiler sürüyor. Alinan kararlar takima gönül verenleri çileden çikardi. Tüm Türkiye’de oldugu gibi bu durum Torbalidaki Fenerbahçelilere de [&hellip]

UEFA Sampiyonlar Ligi'ne katilmaktan men edilen Fenerbahçe'de karara tepkiler sürüyor. FB'liler Dernegi Baskani Ilkay Öztas: Bizi düsürsünler, alnimizin aki ile çikmasini biliriz
TFF tarafindan, UEFA'nin istegi üzerine bu sezon UEFA Sampiyonlar Ligi'ne katilmaktan men edilen Fenerbahçe'de karara tepkiler sürüyor. Alinan kararlar takima gönül verenleri çileden çikardi. Tüm Türkiye'de oldugu gibi bu durum Torbalidaki Fenerbahçelilere de derin bir üzüntü yasatti. Alinan kararlarla ilgili dün bir basin açiklamasi yapan Torbali Fenerbahçeliler Dernegi Baskani Ilkay Öztas, yapilan kararlarin infaz niteliginde oldugunu, Fenerbahçe'nin bunlari hak etmedigini söyledi.

ALINAN KARARLAR TORBALILI FB'LILERI ÇILDIRTTI

FENERBAHÇE'NIN Sampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardindan SariLacivertli taraftar da karara isyan etti. TFF'nin 'Fenerbahçe'nin Sampiyonlar Ligi'nden men edildi' açiklamasindan sonra isyan eden Torbali Fenerbahçeliler Dernegi Baskani Ilkay Öztas, dün yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: '3 gün önce delil yok deyip, simdi bu karari alanlar, bu isi çocuk oyuncagimi saniyor.  Herseyi 2 saate sigdirip bizi yargisiz infaz ettiler. Madem ortada böyle bir saibe varsa bu Trabzonspor ve Besiktas için de geçerlidir. Onlara neden bir yaptirim karari uygulanmiyor? Diger takimlar UEFAya giderken Fenerbahçe'ye neden böylesi bir infazi uyguluyorlar' dedi.

ÖZTAS: KALDIRIMLARI TRIBUN YAPARIZ
'TARAFTAR olarak takimimizin her zaman arkasindayiz' diyen Öztas, Fenerbahçeliler olarak Bank Asya Ligi'nde mücadele etmek istediklerini bunun için gerekli yerlere internet üzerinden elektronik posta gönderdiklerini söyledi. Öztas sözlerini söyle sürdürdü: 'Biz Bank Asya Ligi'ne düsmek istiyoruz. Bu bizim için en iyisi olacak. Orada her zaman oldugu gibi alnimizin aki ile basarili olup alnimiza çalinan bu kara lekeyi temizlemek istiyoruz. Bu leke ile su anda mücadele edemeyiz. Takimimiza karsi yapilan bütün tezahüratlar hep kötü olacaktir' dedi. Kendisini eskisinden daha çok Fb'li hissettigini söyleyen Öztas: 'Bizim takimimiza olan inancimiz ve sevgimiz hiç bir zaman eksilmez. Kendimi hiç bu kadar Fenerbahçeli hissetmemistim. Takimimiz mahalle takimlariyla bile maç yapsa biz kaldirimlari tribün eder destek veririz. Ölene kadar takimimizin arkasindayiz' dedi.

Bakmadan Geçme