Baskinci vekil bu defa ziyarete geldi

Torbali Devlet Hastanesi’ne gece yarisi yaptigi teftis ile gündeme gelen AK Parti Izmir milletvekili Rifat Sait, tekrar ilçeye geldi. Önce gazetemizi ziyaret eden Sait ardindan da Hastane ve Rumeli ve Balkan Göçmenleri Dernegi’ne gitti.   TORBALI Devlet Hastanesi’ne gece yarisi yaptigi teftis ile gündeme gelen AK Parti Izmir Milletvekili Rifat Sait, önceki gün ilçeye geldi. [&hellip]

Torbali Devlet Hastanesi'ne gece yarisi yaptigi teftis ile gündeme gelen AK Parti Izmir milletvekili Rifat Sait, tekrar
ilçeye geldi. Önce gazetemizi ziyaret eden Sait ardindan da Hastane ve Rumeli ve Balkan Göçmenleri Dernegi'ne gitti.

 

TORBALI Devlet Hastanesi'ne gece yarisi yaptigi teftis ile gündeme gelen AK Parti Izmir Milletvekili Rifat Sait, önceki gün ilçeye geldi. AK Parti Ilçe teskilati ile bir araya gelen Sait, daha sonra gazetemizi ziyaret etti. Torbali Devlet Hastanesi'ni yeniden teftis eden Sait, Rumeli ve Balkan Göçmenleri Dernegi yetkilileriyle de bir araya geldi. Dernegin bir konserinde muhalefete yönelik sert açiklamalarda bulunmustu. Bu konusmanin ardindan Mustafa Okuroglu'na baski yapilarak dernek baskanligindan istifa ettigi iddiasiyla ilgili konusan Sait, bu duruma çok üzüldügünü belirtti. Hükümetin Torbali'ya ayri bir önem verdigini de ifade eden Rifat Sait, 250 yatakli hastanenin seçimlerden önce tamamlanip hizmete girecegi müjdesini de verdi.

HASTANE SEÇIMLERDEN ÖNCE AÇILACAK

AK Parti Genel Merkezi'nde kurulan Saglik Çalisma Grubu'nda yer alan Izmir Milletvekili Rifat Sait, saglikta sorunlari tespit etmek ve çözüm öne-rilerine iliskin hastane hastane dola-sirken, Torbali Devlet Hastanesi'nde bir polis memurunun kimlik sorma-siyla bir anda gündeme geldi. Torbali sorumlusu olan Sait, önceki gün yine ilçeye geldi. Gazetemizi ziyaret eden Rifat Sait, gazetemizin imtiyaz sahibi Abdulvahap Olgun ile görüstü. Kurmaylariyla birlikte gelen milletve-kiline AK Parti Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez ve partinin önde gelen isimleri de eslik etti. Kendisi de gazeteci olan Rifat Sait, yerel basinin desteklenmesiyle ilgili olarak meclise öneri sunacagini söyledi. Ayrancilar'in ilçe olacagini, Torbali'ya yapilacak olan hastanenin de yerel seçimlerden önce tamamlanacagini söyleyen Sait: 'Torbali'ya çok önem veriyoruz. Bizim için degerli bir ilçe. Buradaki hizmetlerimiz hiz kesme-den devam edecek' diye konustu.
'OKUROGLU'NA YAPILANLAR BENI UZDU'

GAZETEMIZE yaptigi ziyaret son-rasinda Torbali Devlet Hastanesi'ni yeniden gezen Rifat Sait, ardindan da Rumeli ve Balkan Göçmenleri Der-negi'ni ziyaret etti. Dernek yöneti-cileri ile bir araya gelen Sait, Onursal Baskan Mustafa Okuroglu'nun bas-kanligi birakma kararina da üzüldügünü ifade etti. Rifat Sait'in, dernegin geçtigimiz haftalarda yaptigi konsere katilmasi ve burada muhalefete sert sözlerle yüklenmesinden sonra, yapilan baski sonrasinda istifa ettigi ileri sürülen Mustafa Okuroglu'nun ayrilik kararinin kendisini üzdügünü belirten Izmir Milletvekili: 'Sayin Okuroglu'nun geceye birçok vekili ve siyasetçiyi davet ettigini biliyorum. Davete icabet etmeyenler degil eden-ler sorgulaniyor. Biz parti veya kisi gözetmiyoruz. Herkesin vekiliyiz. Olaylar bizi üzdü' dedi.

Bakmadan Geçme