Batuhan'in yerini Umutcan aldi

8 ya­sin­da­ki ev­lat­la­ri­ni geç­ti­gi­miz yil kay­be­den Sag­lam Ai­le­si, ön­ce­ki gün dün­ya­ya ge­len Umut­can ile ha­ya­ta tu­tun­du. ­ALP­KENT Ma­hal­le­si’n­de ika­met eden Sag­lam çif­ti, bun­dan tam bir yil ön­ce bü­yük bir aci ya­sa­ya­rak tek ço­cuk­la­ri olan 8 ya­sin­da­ki Ba­tu­han­’i ‘se­reb­ral pal­si’ has­ta­li­gi yü­zün­den kay­bet­mis­ti. Bu aci ile yi­ki­lan ai­le, sim­di­ler­de bü­yük bir se­vinç ya­si­yor. Bu se­vin­cin kay­na­gi [&hellip]

8 ya­sin­da­ki ev­lat­la­ri­ni geç­ti­gi­miz yil kay­be­den Sag­lam Ai­le­si, ön­ce­ki gün dün­ya­ya ge­len Umut­can ile ha­ya­ta tu­tun­du.
­ALP­KENT Ma­hal­le­si'n­de ika­met eden Sag­lam çif­ti, bun­dan tam bir yil ön­ce bü­yük bir aci ya­sa­ya­rak tek ço­cuk­la­ri olan 8 ya­sin­da­ki Ba­tu­han­'i 'se­reb­ral pal­si' has­ta­li­gi yü­zün­den kay­bet­mis­ti. Bu aci ile yi­ki­lan ai­le, sim­di­ler­de bü­yük bir se­vinç ya­si­yor. Bu se­vin­cin kay­na­gi ise Umut­can ol­du. Ölen ço­cuk­la­ri­nin aci­si­ni he­nüz yü­rek­le­rin­den ata­ma­yan ai­le, bir­kaç gün ön­ce dün­ya­ya ge­len ogul­la­ri Umut­can­'in se­vin­ciy­le ha­ya­ta tu­tun­ma­ya bas­la­di. Son de­re­ce sag­lik­li bir se­kil­de do­gan ve hiç­bir ra­hat­siz­li­gi ol­ma­yan Umut­can, ölen aga­be­yi­nin ar­din­dan an­ne ba­ba­si­nin aci­la­ri­ni din­dir­di. 'Al­lah bir ev­la­di­mi al­di, di­ge­ri­ni ver­di' di­yen ba­ba Er­kan Sag­lam, 'Ev­lat aci­si­ni yü­re­gim­den ata­ma­dan ikin­ci og­lum dün­ya­ya gel­di. Ve­ren de bel­li alan da, bi­zim boy­nu­muz kil­dan in­ce­dir. Çok se­vinç­li­yim' di­ye­rek mut­lu­lu­gu­nu di­le ge­tir­di.
8 YIL­LIK SA­VA­SI KAY­BET­TI
­SAG­LAM çif­ti, geç­ti­gi­miz yil ya­sa­dik­la­ri aciy­la Tür­ki­ye'­nin gün­de­mi­ne otur­mus­lar­di. Ai­le­nin tek ço­cu­gu olan Ba­tu­han, se­reb­ral pal­si has­ta­li­giy­la 8 yil bo­yun­ca mü­ca­de­le et­ti. Ha­yat­ta­ki 8 yi­li­nin ne­re­dey­se ta­ma­mi­ni has­ta­ne oda­la­rin­da te­da­vi ola­rak ge­çi­ren ve dok­tor­la­rin 'çok ya­sa­maz' de­di­gi Ba­tu­han, so­ya­di gi­bi sag­lam du­ra­rak, an­ne ba­ba sev­gi­siy­le 8 se­ne ya­sam mü­ca­de­le­si ver­di. Çe­sit­li has­ta­ne­ler­de te­da­vi gö­ren Ba­tu­han­'a ok­si­jen ci­ha­zi ge­rek­mis­ti. Tor­ba­li'­nin ya­ni si­ra Iz­mir­'in ta­nin­mis is adam­la­ri ve ha­yir­se­ver­ler ai­le­ye yar­dim et­mek için si­ra­ya gir­mis­ti. Ci­haz dev­let ta­ra­fin­dan kar­si­lan­ma­si­na rag­men ses­siz ça­li­san ma­ki­ney­le evin­de sa­de­ce bir ge­ce uyu­ya­bi­len kü­çük Ba­tu­han, ye­ni­den ra­hat­siz­la­na­rak Ege Uni­ver­si­te­si'­ne kal­di­ril­mis­ti. Ya­sam des­tek üni­te­si­ne bag­li ya­sa­yan Ba­tu­han, so­nun­da 8 yil­lik ya­sam mü­ca­de­le­si­ni kay­bet­mis­ti.
­BIR YIL SON­RA BU­YUK SE­VINÇ
­O­GUL­LA­RI­NIN ölü­mü­nün ar­din­dan yi­ki­ma ug­ra­yan ai­le, su si­ra­lar bu aci­la­ri­ni 2 gün ön­ce dün­ya­ya ge­len Umut­can ile az da ol­sa unut­tu­lar. Bir yil ön­ce ev­lat­la­ri­nin ölü­müy­le yi­ki­lan ai­le, ye­ni do­gan Umut­can ile se­vin­ce bo­gul­du. Çok se­vinç­li ve mut­lu ol­du­gu­nu be­lir­ten ba­ba Er­kan Sag­lam, 'Ev­la­dim Ba­tu­han için 8 yil bo­yun­ca mü­ca­de­le et­mis­tik. Çok bü­yük aci­lar çek­mis­ti, gö­zü­müz gi­bi bak­mis­tik ona. Ölü­mü ile esim de ben de ha­ya­ta küs­müs­tük. Ama sim­di ikin­ci ço­cu­gu­muz Umut­can ol­du ve dün­ya­miz bas­tan so­na de­gis­ti. O ka­dar se­vinç­li ve mut­lu­yuz ki an­la­ta­mam. Rab­bim bir ev­la­di­mi al­di ama bir ev­lat ba­gis­la­di. ' diye konustu.

Bakmadan Geçme